Most akkor tényleg nevetséges 22 évesen férjhez menni?
az a lényeg,hogy te úgy érzed,hogy vele szeretnéd leélni az életed. ha 30 évesen megy férjhez valaki,-akkkor is megromolhat a házasság.
Lehet,hogy az ismerősők azt gondolják még nem élted ki magad és aggódnak,vagy pedig egyszerűen csak irigyek,hogy ilyen fiatalon megtaláltad a társad.
Ugyanezek az emberek húsz éve meg azt vágták volna a fejedhez, hogy vénlány maradsz, mekkora szégyen, hogy nem mentél még férjhez és nincs gyereked. Ez az a fajta, amelyik úgy is beléd fog kötni, mindegy mit csinálsz. Nem kell velük foglalkozni.
A lányoknak meg az a legegyszerűbb, hogy azt mondják, hülyeségnek tartják. Nekem a 32 éves rokonom mondta ugyanezt. Nem mondtam neki, de azért, mert ő még mindig senkit nem talált, aki elvenné, pedig már kb. egy gumibabához is hozzá menne, nem nekem kéne azt mondani, hogy túl hamar megyek férjhez, mert attól ő nem fogja jobban érezni magát, hogy őt senki nem akarja még mindig.
Soha nem lesz szép napod,ha hagyod,h mások "beárnyékolják"...Ki a francnak élsz?Magadnak vagy másoknak?Sztem mindenki le van szarva.Ha neked jó és úgy érzed,csináld...Miért szólunak bele ilyen dolgokba?De akik ezt mondták a lagzidban biztos jó ízűen nyomják be az arcukba a kaját!
Undorítónak tartom osztani az észt.Én 1 kapcsolatomat sem bántam meg,de sokan mondták nem jó vége lesz.Aztán büszkén a szemembe vágták,h ugye én előre megmondtam!Ki nem szarja le mit mondott?Nekem akkor éppen jó volt,és ha rá hallgattam volna,örök életemben bántam volna.Te nem?
Tedd fel magadnak a kérdést:
-férjhez akarok menni és valóban akarom ezt a házasságot?
-mit jelent nekem a párom?
-mit jelent nekem aki azt mondta nem tegyem?
Szerintem Te magad is tudod,h nem kell másokkal foglalkozni.Az embereknek soha semmi se
fog tetszeni. Ha magasról leszarod mások véleményét A
Szerintem ne foglalkozz senkivel,te érzed hogy kész vagy e már az esküvőre vagy sem. Mellesleg én is 22 évesen szeretnék férjhez menni! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!