Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan van ennyire kiakadva?

Jogosan van ennyire kiakadva?

Figyelt kérdés
Jövőre új suliba megyek, emiatt leszedettem a műkörmöm, de kilakkoztattam pirosra, hogy ne legyen ronda a körmöm. Emiatt anya nagyon ki van akadva, hogy hogy lehetek ilyen, hogy az új suliba piros körmökkel indulok és biztos emiatt leszek ellenszenves a tanároknak.
2011. aug. 31. 12:36
1 2 3
 21/22 Wolfy666 válasza:

Mondjuk jah, ilyen szempontból igazad van... :)

Sztem a piros köröm csak azért nem annyira jó mert rikító és azzal is egyet értettem veled, s mással is, hogy hamarabb tűnik igénytelennek... Sztem ez az utolsó dolog, amiben egyet értünk ^^.

És nem azt mondtam, h csak te vagy akármi, de az ilyen hozzáállás miatt, h nem érted miért nem lehetne.

A tinicicák sem értik, miért ellentmondásos a pi*sagatya ^^.

2011. aug. 31. 17:28
 22/22 Wolfy666 válasza:

Jah és hozzáírtam, hogy a rikító szín az állatoknál a párzásra hívás VAGY HA A MÉRGEZŐ!

Te se olvastad el úgy tűnik a kommentemet, csak nézel bele a világba és sok mindent nem értesz te se, én se :D

2011. aug. 31. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!