Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan van ennyire kiakadva?

Jogosan van ennyire kiakadva?

Figyelt kérdés
Jövőre új suliba megyek, emiatt leszedettem a műkörmöm, de kilakkoztattam pirosra, hogy ne legyen ronda a körmöm. Emiatt anya nagyon ki van akadva, hogy hogy lehetek ilyen, hogy az új suliba piros körmökkel indulok és biztos emiatt leszek ellenszenves a tanároknak.
2011. aug. 31. 12:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
16 évesen mi a büdös töknek műköröm,tanulni kéne,nem mükörmözni.Anyám pedagógus,gyermekvédő,szokott mesélni hogy irgalmatlan mennyiségű ribanc van a sulikban,akik az utsasarkiaknál förtelmesebb ruhában sminkell körömmel járnak be,aztán sír a szájuk ha meg...szák őket hazafelé.
2011. aug. 31. 12:50
 12/22 Wolfy666 válasza:
25%

a Piros körömlakk, mindig is a ku*vák jelző színe volt, nem véletlen a piroslámpás elnevezés. A te korodban inkább ajánlanám a lágy, vagy selyem színű rózsaszín vagy barackszínt, mintsem ezt az ordenáré színt. Sajnos a köröm is annyira meghatározó, mint a haj. De már ne haragudj, a műköröm is ku*vás, nem hogy 16 éves létedre a piros körömlakk.

Javaslom a kellemes, halvány árnyalatokat, amik ugyanúgy lerejtik a műköröm leszedésének a nyomait. (saját tapasztalat)

2011. aug. 31. 13:14
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
A műköröm akkor szép ha nem kapás,karmos.És nem piros,hanem valami lágy szinű.De akkor se iskolába való.
2011. aug. 31. 13:18
 14/22 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem gáz ! Én nekem anya inkább kéri hogy fessem vörösre mert az szebb mint a fekete mert én arra szoktam :P ! Amúgy inkább az osztálytársaid mit fognak hozzá szólni ? Bár ha normálisak akkor nem egy szín alapján ítélnek ha meg pláza k.urvák akkor meg befogadnak . Nincs gáz a vörös körömmel :) ! Fesd olyanra amilyenre akarod !
2011. aug. 31. 14:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó te is 16éves vagy???
2011. aug. 31. 14:08
 16/22 Wolfy666 válasza:

Biztosan az, vagy éppen rocker esetleg goth (netán egyéb alfajai :D). Akkor megérteném a hozzáállását, mert ismerem az ilyen stílusú csajokat ^.

De ettől függetlenül a piros köröm kur*vás, és ha a pláza loty*khoz akarsz tartozni kedves kérdező, akkor nyugodtan legyen piros színű a körmöd.

Ugyanis a vörös és a mélybordó már másabb kategória.

2011. aug. 31. 14:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Jézusom, hol éltek ti? Mi alapján ítéltek meg valakit? Komolyan a köröm színe számít? Nekem ugyan nem tetszik a piros körömlakk, de mitől lenne már k.rvás? Azért mert egyszer egy rakás hülye kitalálta hogy legyen a k.rvák színe a piros? Attól még nem lesz lotyós valaki mert pirosra van festve a körme. Ahhoz még igen sok kell. Ha közben nem úgy viselkedik, meg nem úgy öltözik akkor senki sem fogja (normális ember) cafkának nézni. Én csak azért javasolnám a szolidabb színt, mert ezek a feltűnő lakkok kicsit lekopnak az már nagyon csúnya, és jogosan tűnsz igénytelennek. A suliban a tanároknak azért nem tetszik mert az ő idejükben még nem lehetett ilyesmit tenni, és irigyek hogy te megteheted. Sok besavanyodott pedagógus van. Felbőszíti őket a piros szín, hiába csak a körmödön van. Olyanok mint a bikák. Amúgy ha szabad lakkozni a körmöt nem értem mit pofáznak bele hogy milyen színű legyen. Attól még lehet valaki okos és jó tanuló mert szereti használni a piros színt. Ez csak egy köröm, az isten szerelmére! Nem a mellbimbódat akarod kidobni piros testfestéssel. Lehet valaki idióta, bunkó, lusta diák körömlakk nélkül is. Mindezek ellenére én azt javaslom hogy a békesség kedvéért ne menj pirosra festett körmökkel. Egyelőre. Előbb mutasd meg hogy jól tanulsz, stb (bár nem tudom így van-e, de hátha). Csak azért mondom ezt mert látod hogy még mindig milyen prűdek az emberek. Egy nyavalyás piros köröm miatt ráhúznák bárkire hogy k.rva. Akármennyire is nem érdekel mások véleménye, nem fog ártani az előmenetelednek ha nem "húzod ki a gyufát" a tanároknál rögtön az elején:)
2011. aug. 31. 15:54
 18/22 Wolfy666 válasza:

Utolsó kommentelőhöz szólnék.

Látom te egy olyan liberalista jellegű emberke vagy, aki megpróbál mindig mindenben jót látni, és szem elől téveszteni bizonyos dolgok történetét.

1: A pedagógusok csupán tisztelettudó, rendes lányt/fiút akarnak a diákokból faragni, nem irígységből teszik, mert ha így lenne, akkor nem festenék ők sem magukat manapság, és egyéb. A rikító szín mindig is jelzés volt, nem csak az emberek, hanem az állítok között is a párzásra való hajlam jelzője az élénk szín. (Vagy arra, hogy az az állat mérgező.)

2: A társainak is jelzésértékű, hiába tűnik úgy, hogy jelentéktelen. Ugyanannyira fontos, mint a haj.

3: Sajnos megjelenés alapján ítélnek, ez ellen nem lehet tenni, hiába, a gyerekeke és a tinik, a legkegyetlenebb állatfaj.

4: Abban igazad van, hogy igénytelenebbnek tűnik, de csak ennyiben van igazad.

5: Egy diáklány igenis rendesen nézzen ki és ne úgy, mint aki bármit megengedhet magának.

6: Ettől mi nem leszünk prűdek. Pont, hogy a te fajta emberek miatt tart ott a tini világ ahol, és azért fekszik össze mindenki mindenkivel, mert hogy tegyék csak meg, aki azt mondja, hogy nem szabad az nem menő és prűd.

Ne próbáld meg ellenezni, az ilyen felfogású embereknek köszönhetjük SP-t MM-et és Fluort is, hogy a Hannah Montana-s kis rocker pi*sákról ne is beszéljek -.-"

2011. aug. 31. 16:09
 19/22 Wolfy666 válasza:
*állatok*
2011. aug. 31. 16:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Aha. Pont az ilyenek miatt mint én. Attól hogy nem ellenzem a piros körmöket még nem támogatom hogy mindenki ész nélkül éljen nemi életet össze-vissza. Azt is mondtam hogy nem ugyanaz mintha piros testfestéssel, pucér csöcsökkel lépne be az osztályterembe. Ebből azért levághattad volna, hogy számomra is vannak korlátok, nem vagyok az az elvakult liberális emberke. Gondolom akkor egy piros póló is felhívás egy keringőre. A piros színű rovarok meg állandóan dugni akarnak. Nem fogod tudni megmagyarázni hogy mitől k.rvás egy piros köröm ami mondjuk még csak nem is hosszú. Nem mellesleg nem csak tini ribancokkal van tele a világ, hanem korosabbakkal is. Csak talán nehezebb észrevenni, mert a fiatalabb korosztályt hajlamos mindenki kritikusabb szemmel nézni. A piros körme miatt erőszakolnak meg nőket este az utcán, vagy az otthonaikban az ismerőseik akár. Elméletileg abban különbözünk az állatoktól (nem mindenki), hogy mi nem csak az ösztöneinkre hagyatkozva élünk és gondolkodunk. Hangsúlyozom NEM MINDENKI. Tudom hogy a külső alapján ítél sok ember, ezért javasoltam hogy felejtse el a piros körmöt suliban, mert nem tenne jót az előmenetelének. De hogy nem a körömlakkján múlik, hogy milyen ember lesz, az is biztos. Összefoglalva: azért mert már öreg vagy nem biztos hogy neked igazad van, ugyanis már változott a világ. Már nem a te iskolás korodat éljük. A tanárok zömének pedig esze ágában sincs nevelni semmilyen diákot (ezt tapasztaltam már az én koromban. Pedig nálunk még több szabály volt. Mi még nem vertünk tanárokat. A körmünket lakkozhattuk és festhettük a hajunkat. Még sem vagyok laza erkölcsű, k.rva.) Kellenek a korlátok, de azért nem kell mindent megtiltani. Ezek apróságok. Az hogy te meg sokan mások külső alapján ítélkeztek, mert a többség így gondolkodik, még nem jelenti azt hogy ez helyes. Az ilyenek miatt meg mint amilyen te vagy, tart ott a világ, hogy még mindig a külsőségek számítanak, nem az hogy ki mit tesz le az asztalra. Mert az aki uram bocsá szereti a piros színt már hátránnyal indul az iskolában, ahol elméletileg a teljesítményét kéne értékeljék osztályzatokkal, nem a kinézetét. Persze a jó ízlés határain belül maradva. Egy rövidke piros köröm, még szerintem igen is benne van. Majd ha cicit meg segget villant azt aláírom hogy helytelen, sérti a közerkölcsöt, az valóban a párzásra való hajlamot jelentheti. Tüntessünk hogy ne lehessen körmöt lakkozni! Tuti hogy akkor kevesebb lány fogja elveszíteni a szüzességét 17-18 éves kora előtt. Másik: emberek vagyunk, nem állatok. Oké, hogy vannak hasonlóságok, de azért mi már egy kicsit fejlettebben tudunk kommunikálni fajtársainkkal. Ez a piros köröm=párzási rítus betette nálam a kaput. Igen is prűd vagy. Bocs, ez van. Első sorban a szülőnek kellene nevelni a gyereket. Én sem az iskolának, hanem anyámnak köszönhetem hogy olyan lettem amilyen. Közülünk is kerültek ki léhűtők, rossz emberek, őket vajon az iskolában rontották el vagy otthon? A te korosztályodból is hemzsegnek a gyökerek. Név szerint is sorolhatnám, de így rövidebb lesz: ők sanyargatják most az ország népét. Hiszem, hogy nem érdemes erről vitatkoznunk. Elolvastam a véleményedet, marhára nem értek vele egyet, ahogy te sem az enyémmel. Nem tudtuk meggyőzni egymást, szerintem kimerítettük a téma által kínált lehetőségeket. Szerintem nem is érdemel ennyi figyelmet a piros köröm. Nagyobb ügyet csináltok belőle mint amekkora jelentőséggel valójában bír. Elvi kérdést egy nyomorult körömből... A kérdező viszont remélem rájött hogy nem érdemes pirosra lakkoznia, mert nem az számít ki vagy és mit teszel, hanem az hogy milyen színűek a körmeid.
2011. aug. 31. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!