Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek? [Lent részletes...

Megengednétek? [Lent részletesebben. ]

Figyelt kérdés
Egy 11 éves lánynak megengednétek,hogy legyen egy 13 éves barátja? A lányom nagyon megbízható,és okos..szóval nem csinálna semmilyen hülyeséget..na szóval? Megengednétek? :)
2011. aug. 31. 11:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%
Kis petting belefér..
2011. aug. 31. 11:47
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan....
2011. aug. 31. 11:57
 23/28 anonim ***** válasza:
A többi szülő. Tehát te is szülő vagy, és ilyet kérdezel?
2011. aug. 31. 11:59
 24/28 anonim ***** válasza:
54%

A saját kis osztálytársával engedném,hogy kézenfogva járjon,de iskolaidőn kívül már nem engedném el őket sehova,csak szülőkkel együtt mehetnének.

Azért egy 11-12éves kislánynak is van némi rálátása a dolgokra és igen veszélyes dolog lehet.

Én 11-12 évesen a legjobb barátnőmmel romantikus történeteket írtam,úgy hogy mi voltunk a főszereplők és két fiú osztálytársunk,akibe szerelmesek voltunk.Hát a történeteinkben volt szerelem/szex/egyéb is..Örülök,hogy csak 16-17évesen fiúztam először:)

Viszont általános iskola 1.osztálytól 4.-kig volt egy szerelmem,akivel mindig egymás mellett ültünk és kézenfogva jártunk a sulin belül mindenhova :)

2011. aug. 31. 12:12
 25/28 anonim ***** válasza:
80%

Nem!

NEM NEM ÉS KUR VÁRA NEM!

18 éves korig ne pasizzon, ne játsza el, hogy ő nagy lány.

MERT NEM AZ!

Kislány, vagyis csináljon kislányos dolgokat. Tanuljon, menjen el a többi lánnyal teazsúrozni meg babázni, mert igenis ez kell. És ne nézzen túl sok sz ar os tévét.

Az ilyen kislányokból lesznek a 14 éves szűzribik, aztán a 16 éves terhes kamaszok, mert ők nagyok akartak lenni idő előtt, mert az olyan rohadtul menő, ha valakinek van pasija.

2011. aug. 31. 12:12
 26/28 anonim ***** válasza:
56%

18 éves korig ne pasizzon? Hát sajnálom majd a gyerekedet.. Már ne is haragudj, de ha 17 évesen odaállít a gyereked eléd, hogy megismerkedett egy fiúval Te neki állsz veszekedni mert 18 éves koráig ne fiúzzon? Abba, hogy fiatalon érezze jól magát, beletartozik az is, hogy legyen egy barátja.

Azért mert mára a többség 14 évesen már bulizik és pasizik nem mindenki ilyen. Igen, aláírom, hogy vannak nagyon felelőtlen tizenévesek akiknek fogalmuk sincs semmiről, de van rá ellenkező példa is.

17 éves vagyok, két éve van barátom, nem vagyok terhes, se felelőtlen és bulizni se járok egyáltalán, soha nem is voltam :)

2011. aug. 31. 13:12
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem engedném.

Csak egy kis történet, hogy milyenek a mostani 10-11 évesek.

Húgom 10 éves, van egy-két osztálytársa akik nagyban hajtják a fiúkat. De már idősebbeket, 14-15 éveseket.

Példa. Húgomnak volt szülinapi bulija, és az egyik ,,kislány,, szabályosan felajánlotta a 19 éves öcsémnek hogy le_zopja. Köpni nyelni nem tudott senki. :S

2011. aug. 31. 15:27
 28/28 anonim ***** válasza:
54%
Hol vannak ezek a bulik? :DD
2011. aug. 31. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!