Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek? [Lent részletes...

Megengednétek? [Lent részletesebben. ]

Figyelt kérdés
Egy 11 éves lánynak megengednétek,hogy legyen egy 13 éves barátja? A lányom nagyon megbízható,és okos..szóval nem csinálna semmilyen hülyeséget..na szóval? Megengednétek? :)
2011. aug. 31. 11:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%
csak a maguk szintjén. tehát úgy, hogy én szerveznék nekik (vagy ők kitalálják, mindegy) programokat, ahova jöhetne a barátja is. gondolom nem felnőttes, csókolózós (hanem inkább puszi, kézenfogásra) kell gondolni. aztán a barát egy idővel lemorzsolódik majd, ilyenkor ezek a dolgok még nem komolyak
2011. aug. 31. 11:17
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

Csak akkor, ha ezeket a jó tulajdonságokat a fiúról is lehet mondani.

felnőttársaim: nem kell rögtön a legrosszabbat feltételezni a gyerekekről. lehet az együttjárás számukra csak annyiból állna, hogy programokat csinálnak és a puszin meg kézfogáson túl nem is mennének még pár évig...

2011. aug. 31. 11:17
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. :) Én sem engedném meg..csak kíváncsi voltam,hogy a többi szülő hogy van ezzel!
2011. aug. 31. 11:18
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

jééézusom! 11 éves koromban még vastagon tojtam a fiúkra. fára másztam meg bicikliztem a barátnőimmel.

lesz még elég ideje pasizni basszus! 14 évesen csókolóztam először és marhára nem késtem le semmiről. barátom meg csak 18 évesen lett.

2011. aug. 31. 11:22
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen még az én koromban (10 évvel ezelőtt), ciki volt fiúkkal barátkozni :D Nemhogy pasizni... Látom a világ változik rendesen. :)
2011. aug. 31. 11:24
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem engedném, és ha tényleg te vagy a szülő kedves kérdező, akkor jobb lesz, ha még most elbeszélgetsz a lányoddal, és találtok valami hatékony módját a szabadidő eltöltésének, a fiúzás helyett, ami nem neki való. Tessék lekötni a gyereket jobban, olyan dolgokkal, ami hasznos is, és őt is érdekli. Én jártam délutánonként szinte mindig valami különórára, utána tanulás, időm sem lett volna, hogy fiúkkal foglalkozzak, de nem is akartam...

24/N

2011. aug. 31. 11:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2011. aug. 31. 11:42
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe h nekem 11 évesen nem a fiuk körül jártak a gondolataim.. eszembe se jutott h barátom legyen...
2011. aug. 31. 11:45
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom!

Még szinte nem is menstruálnak ilyenkor a kislányok!

Úr Isteeen!!Még csak GYEREK!Nagyon pici lány még!!!!

20/28 anonim ***** válasza:

"lehet az együttjárás számukra csak annyiból állna, hogy..."

Senki nem mondta, hogy nem lehet. De ennek az ellenkezője épp olyan könnyen meg történhet, sőt mivel kamasz fiúról van szó, még nagyobb az esélye.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!