Ha örökbe fogadtok egy gyermeket piciként, később elmondanátok ezt neki?
Figyelt kérdés
Elmondanátok e neki azt,hogy még kiskorában örökbe fogadtátok? Mitől tennétek függővé hogy elmondjátok-e vagy sem?2011. aug. 30. 21:17
21/22 anonim válasza:
Én értem, hogy mit mondassz. Nekem örökbefogadott gyermekem van, még kicsi, de ha növöget, nem fogom előle rejtegetni, hogy nem vér szerinti. Nem tudnám jobban szeretni akkor sem, ha az lenne.
Talán, ha biztosan, 100%-ig tudnám, hogy senki azok közül, akik tudják, hogy örökbefogadott, nem fogja neki elmondani, talán (de tényleg csak talán) akkor nem mondanám meg. De ilyen nincs. A környezetünkben, a családban, ismerősök között mindenki tudja az igazat, örökké rettegnék, hogy egyszer úgy jön haza az iskolából, hogy tudja.... Ennek nem szeretném őt kitenni, és magamat sem.
22/22 anonim válasza:
elvileg nálunk is tudta mindenki,de jó környezet volt és senkinek nem állt módjába beavatkozni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!