Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárható a párom régi haverja...

Elvárható a párom régi haverjaitól/barátaitól, hogy segítsék az anyósomat?

Figyelt kérdés

Több mint 3éve hogy elköltözött a párom otthonról. Együtt élünk,gyerek van,és 260kmre költöztünk el. Az anyósom akár személyesen akár telefonban,mindig azon panaszkodik hogy a párom haverjai ezt meg azt nem segítenek neki. Pld:fát vágni,vizet hozni,vagy amelyiknek kocsija van hordozni őt. Mert a fia anno mindig velük lógott,és ő is sokat segített nekik.

Nem bírja megérteni hogy már 3év eltelt,és a párom is alig találkozik velük.

2011. aug. 30. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

A gyerekeit sem ugráltathatná.

Néha nálunk is vérszemet kap mama. A legmérgesebb karácsonykor vagyok, mert engem bíznak meg, hogy vegyek ajándékot a családnak,és adnak pénzt,azt sem tudom mennyit adtak, kire mennyit szánnak stb. Ja és még én csomagoljam be az én csomagolópapíromba. Pedig semmit sem csinál egész nap, kitelne az idejéből, hogy ajándékot vesz. Nem is lenne nehéz, egy üveg bor meg egy doboz csoki. A szüleim is nagyon mérgesek,amikor látják, hogy megint engem bíztak meg :D Na mindegy,ettől eltekintve bírom mamáékat, de ez iszonyú bosszantó :D

2011. aug. 30. 17:23
 12/12 A kérdező kommentje:

A nyarat nálunk töltötte,és most azt találta ki hogy a fia hívja fel az egyik barátját,hogy kocsival vigye haza a cuccait. Természetesen mindezt ingyen,autókázzon miatta 400km oda vissza.

Olyan szöveggel jön hogy ő is sokat segített rajtuk,és megtűrte őket a lakásban mikor jártak a fiához. Állandóan cseszteti a páromat hogy telefonáljon neki,a párom már sík ideg! Amúgy is valamin összevesztek a párom és a haverja,de ez anyóst nem érdekli.

2011. aug. 30. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!