Valóban én vagyok a "modortalan bunkó"?
Abban van valami, hogy neked vagy a férjednek nincs jogod beleszólni abba, hogy ők hogy és miből élnek.
De ettől még én igazat adok neked. Viszont a férjed soha nem fog. Mert a szülei. Sajnos ezzel számolni kell, az ember nem egy emberrel házasodik, hanem egy családba. Neki ilyen a családja.
Én jobban elküldtem volna anyóst a p*csába,és amikor após hívott akkor még Őt is!Semmi köze a pénztárcátokhoz,örüljenek,hogy eddig gyerek melett is segítettétek őket.Ellehet menni dolgozni,és nem megélhetésért szülni gyereket.
Finoman közölném,hogy ha c*gányoknak érik magukat csak akkor tegyenek ilyen kijelentést,mert azok szülnek a megélhetés miatt.
Anyós ne az unokától sajnálja a dolgokat.
Inkább örülnie kellene.A pénztárcátokhoz meg nincs köze. Nem vagy modortalan bunkó, és ha mindez valós-amit leírtál- a férjed vhol el van varázsolva....
Nagyon meg kell válogatni az embernek a szavait, de akkor szinte bármit közölhet bárkivel.
Az anyósnak semmi köze hozzá hogy a gyerkőcöket mibe öltözteted. És úgy tűnik nekem hogy a férjed megvédett, mivel az anyóst küldte haza nem téged.
Lehet ebben kompromisszumot kötni, kérhetsz bocsánatot a nyers szavakért, hogy a kedvesed is megnyugodjon, de te közölheted mellé továbbra is tartod amit mondtál.
az én nagy mamám az egész életét végig gürcölte, viszonylag jó a nyugdíja. DE soha nem várná el sőt meg sértődne ha mi eltartanánk őt. Nálunk meg épp az ellenkezője folyik egyesek szegényt pumpolják mert képtelenek elszakadni az anyucikától.
Küldd el őket a francba, szépen elegánsan közöld velük, hogy van épp elég költségetek nélkülük is. Ha képtelenek megélni abból amijük van akkor a tartozások kifizetésére eladjátok a házat és mehetnek otthonba, olyanba amilyen be telik, vagy megbecsülik azt a segítséget amit eddig tudtatatok adni. Persze a kedveseddel egyeztetve.
A gyerek dolga hogy SEGÍTSE az idős szüleit, nem hogy eltartsa, ez nagy különbség.
A kedveseddel beszélgess el erről, hogy te mit szeretnél, és hogyan lehetne megoldani ezt.
Nyelni csak olyankor kell maikor nem éri meg minden szarságért veszekedést kezdeményezni. Te is a család teljes jogú tagja vagy SŐT!!
De mindig megéri udvarias maradni.
Bezséld meg a férjeddel, hogy te nem akarod hogy pumpoljanak, és hogyan lehetne ezt kedvesen és a férjed szájíze szerint közölni velük. ennyi, probléma megoldva. Itt a gyerekről van szó!!!!
Férjed ha egyszer már elszakadt tőlük, még egyszer meg teszi, már ilyet ne kérj tőle, azt kérd hogy biztosítson hogy nem fognak a hülye életmódjukkal nyomorba dönteni titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!