Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok így "játszani" a...

Szoktatok így "játszani" a férjetekkel/párotokkal?

Figyelt kérdés
Ágyban csikizitek, ölelgetitek, puszilgatjátok, lefogjátok, esetleg nagyon gyengén megütitek egymás kezét/lábát, hasfújkálás. Ezt mindet egyszerre, vadul, jó kedvűen. Tehát "kínozzátok" egymást, de természetesen a végén mindenki épségben marad :-)
2011. aug. 29. 07:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, mennek ezek. :) Imádja nézni, ahogy szenvedek a csiki rohamtól. :)

Meg szerepjátékozunk, persze most ne 18 karikás jusson eszetekbe, hanem én egy elveszett ártatlan kiscica vagyok ő meg a megmentőm a hős oroszlán, meg hasonlók, határtalan fantázia. :D

Több, mint 5 éve együtt vagyunk

(21/L és 28/F)

2011. aug. 29. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen. Szinte minden vasárnap reggel, mert csak aznap nem kell rohanni sehova, igy van idő az ágyban lustizni egy kicsit, és játszani. A gyerekek is beszálnak közben, álltalában a fiunk az "én pártomon" van, a lányunk meg az apjáén. És ilyenkor azt sem bánják, hogy ilyenkor kicsit később kapnak reggelit.
2011. aug. 29. 11:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a gyerek is be szokott szállni:) Általában az én pártomon van, közösen verjük az apját:)
2011. aug. 29. 11:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Persze hogy szoktunk :)

Reggel ébredés után, vagy délutáni szieszta közepette. Nagyon szeretünk így "játszani".

23/N

2011. aug. 29. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi napszaktól függetlenül szoktunk így játszadozni.

Csikizés az ritkább, mert azt utálom, de pofozkodás (éppen elég fájdalmasan), fojtogatás, kar kicsavarás, birkózás, lefogás, lekötözés, durva harapdálás, karmolás ahh... milyen jó is az.

Utána mindég kék zöld piros foltokkal vagyunk tarkítva meg számtalan felhasított varas sebbel :D

2011. aug. 31. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Jaja szoktam ilyet csinálni a pasimmal . De néha a barátnőmmel is szoktuk csikizni egymást XD de semmi olyan nincs :P !
2011. aug. 31. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!