Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önző vagyok, ha megünneplem a...

Önző vagyok, ha megünneplem a saját szülinapom?

Figyelt kérdés
A nagyszüleim ezzel húznak már hetek óta. Ma van a 23. szülinapom, megbeszéltük a barátnőimmel, hogy elmegyünk megünnepelni, diszkóba megyünk, táncolunk, stb. De van egy másfél éves kislányom. Anyukáméknál fog aludni, szeret is ott lenni, máskor is aludt már ott, sosem volt ebből gond. És amúgy máskor is volt már, hogy elmentem bulizni párszor mióta megszületett, és senki nem mondta, hogy önző lennék. De nagyszüleim most először hallanak róla, hogy én buliba készülök, és most hetek óta azt hallgatom, hogy milyen rossz anya vagyok, hogy én ez miatt áthárítom anyámra a felelősséget. Már borzasztóan idegesít. Meg az a legfőbb érvük, hogy a saját szórakozásom miatt nem lenne szabad. Mert olyan már volt, és azt ők is tudták, amikor költöztünk fél éve, és akkor is anyukáméknál aludt a lányom, hogy ki tudjak takarítani meg pakolni rendesen. És az a nagyszüleim szerint is helyénvaló, de az nem, ha néha nagy ritkán saját magam miatt kérem meg anyukámat, hogy legyen egy szabad estém/éjszakám. Anyukám viszont egyáltalán nem bánja, és a kislányom is imád ott lenni, nagyon szereti a nagyszüleit. Miért kell ilyenekkel piszkálni engem?
2009. ápr. 18. 14:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit allitsd le a nagyszuleidet. Azert mert az o fiatal korukban meg masbol sem allt az elet csak a sutes fozes takaritas gyereknevelesbol, es a kenyerdagasztasbol, retesnyujtasbol ezert te meg nem vagy onzo!

Mindenkepp menjel el, es ne engedd, hogy a nagyszuleid ilyen regimodi, konzervativ megjegyzesekkel elvegyek a kedvedet!

Mondd meg nekik, hogy nem vagy kivancsi a megjegyzesukre, ok igy gondoljak a dolgot, te meg ugy.

Jo bulizast, es boldog szulinapot, reggelig tartson am a buli!:)))

2009. ápr. 18. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!