Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem fura duma? Mi van...

Ez nem fura duma? Mi van vele, nem szeret már?

Figyelt kérdés

a barátomnak most 2hete hogy elkezdődött a fociidénye.

Az előző idényben amikor 7végente idegenben játszott, vagyis utazott irt smst hogy ne aggódjak megérkezett stb.

Ma is idegenben játszott, és nem is irt egész nap. Elég messzire mentek, irtam neki... elég ideges voltam már...

És irja hogy nem volt ideje irni, mert igyis majdnem elkéstek a meccsről, érdekes mivel kocsival mentek, lefele nemis Ő vezet... simán irhatott volna a kocsiban hogy jol van... eléggé úgy jön le hogy a foci lassan fontosabb mint én, azt mondta ez nemigaz mert szeret stb... de kb. ugy érzem hogy mikor neki focimeccs van megszünök létezni, legalább irt volna h él, és nem kellett vna átaggodnom a napot h nincs-e baja.

Beszéltünk telon mondta hogyha elindultak haza és hazaér ir smst, és vigyáz magára. Ez kb. olyan mintha azért irna mert szová tettem neki, hogy ma nemis adott hirt magáról, h él-e vagy jol van-e.

2011. aug. 28. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne várd el, hogy azért, mert ti most jártok, ő majd mindent eldob érted és sülve-főve veled lesz. Ha neked ilyen pasi kell akkor ne kezdj focistával. A foci ilyen, csapatjáték, ha akarna se tudna belőle visszavenni, ha menni kell hát menni kell. Szoktasd magad hozzá a gondolathoz, hogy ez normális, különben elveszíted.
2011. aug. 28. 18:19
 12/16 A kérdező kommentje:
igen akkor is...csak akkor legalább adott infot magáról, mostmeg semmi...
2011. aug. 28. 18:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Azon is kiakadnék, ha anyám ennyit ugrálna utánam, hogy jajj miért nem írok, meg hol vagyok már, meg odaértem már stb. Nemhogy a párom...

Ne hisztizz, ez nagyon idegesítő lehet.. én biztosan utálnám ha valaki állandóan nyaggatna és számonkérné, hogy hol vagyok, miért nem írok, jajj akkor biztos nem is szeretem (ennek semmi köze ahhoz, hogy szeretem a párom!!!!).

Ne legyél pióca.

2011. aug. 28. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:

"de érdekes indulás előtt 2órával arra bezzeg volt ideje hogy a haverja képéhez irjon facebookon..."

jó ég, nehogy már be akard osztani az idejét.

minden percében csak veled foglalkozhat?

2011. aug. 28. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:

ácsi..hogy jön ide az hogy nem szeret?

Azt irod aggodtál érte,mondjuk ezt értem,de miből következteted ki azt hogy nem szeret?

2011. aug. 28. 18:34
 16/16 anonim válasza:
Mielőtt csesztetitek szerencsétlent, át kéne gondolni melyikőtök nem rágná a kefét hasonló helyzetben? Sztem abszolút érthető h aggódik, mivel SZERETI. És azt is leírta, h a srác régebben mindig írt, és ezért nem érti, h most mért nem. És a kérdésre válaszolva: a focisták tényleg ilyenek, alig vannak melletted, mindig késnek, mindig közbe jön vmi. Tudom nekem is van focista exem. Megszokod v megszöksz. Én megszöktem.
2011. aug. 28. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!