Mit szólnál hozzá ha a párod ezt ajándékozná neked?
Egy szál kertből letépett ibolya.
Őszintén!,örülnél neki vagy nem?
Kiváncsi vagyok a váalszokra.
igen!
Inkább, mint virágosnál vett afrikai rózsa, vagy aranylánc vagy tengerparti nyaralás, vagy mit szoktak még a libuskák elvárni... Szóval akkor hülyén érezném magam, az ibolyától meg még inkább imádnám, nem? De!
Szerintem nem ritka az olyan lány, aki nem anyagias...
Én személy szerint a legjobban annak örülnék, ha a szerelmem pl. szülinapomon meglepne egy nagyon szép hosszú szerelmes levéllel, amit kézzel írt és beledobja a postaládámba :) Sajnos ilyet még senkitől nem kaptam :( Igaz, hogy ez már nem trendi de sztem a legtöbb lány nagyon örülne neki.
17:59
Az nagyon jó lenne tényleg! :) L
FromOz válasza:
Ugy latszik, parod tevedett. Nem ismer.
Ezt nekem irtad?Mire alapozod?
"Párom azt mondta különleges vagyok abból a szempontból hogy kis aproságoknak is tudok örülni,sok lányt ismert de ők nem ilyenek voltak."
Erre a kommentedre irtam. Vegul is nem orulsz egy viragnak amit a kertbol tepett le Neked. Azt irod, csak egyszer kaptal viragot uzletbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!