Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha a családunk gazdag?

Baj, ha a családunk gazdag?

Figyelt kérdés

Apukámnak elég jó munkahelye van, és a stílusa is olyan, hogy könnyen bevágódik az embereknél. szóval elég sokat keres.

Valamelyik nap hazahoztam az új barátomat. Elképedt, hogy "milyen házunk van". Meg hogy szerinte ez eléggé felvágás.. (ők amúgy elég szegények, de engem nem érdekel) Különben semmi felvágás nincs a házunkban, normális kertes ház...

A szomszédok is egy csomót pletykálnak rólunk, meg hogy biztos valami drogkereskedő az apukám, ezért van sok pénzünk.. -.-''

Miért viselkednek így felnőtt emberek??

16/L

2011. aug. 28. 16:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Engem is mindig azzal "szekáltak" hogy mert én gazdag vagyok... Mert 3 szintes családi házunk volt meg 2 terepjárónk amit láthattak, meg rendes ruhák ennyi. Ettől még nem biztos hogy valaki gazdag, attól hogy nem kell nyomorognia. De tényleg így van a magyar, ha neki sz*r legyen az másnak is. No para.
2011. aug. 28. 17:16
 22/30 anonim ***** válasza:
tényleg apukád mit dolgozik? Mert erre nem válaszoltál ;)?
2011. aug. 28. 17:23
 23/30 A kérdező kommentje:
Mert semmi közötök hozzá :/
2011. aug. 28. 17:27
 24/30 anonim ***** válasza:
A magyar az egy irigy nép és nem hogy segíteni a másikat, keresztbe is tesz neki. A barátod meg nem hogy örülne hogy megfogta az Isten lábát.:) Amúgy milyen kocsitok van?
2011. aug. 28. 17:30
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Leányzó, kezdj hozzáxzokni, mert egész életedben ez lesz. Ha a szegényebb barátaid mondanak valamit, hogy mit vettek, merre jártak, akkor "elmesélik, megbeszélik". Ha te teszed ugyanezt, akkor "a hülye sznob dicsekszik". Mindenesetre nem kell sajnálni magadat emiatt, inkább ez, mint a mindennapos filléres gondok, nem igaz? S tanuld meg ezt a közmondást, hasznos: A sajnálat ingyen van, de az irigységért meg kell dolgozni... érted, ugye?
2011. aug. 28. 17:31
 26/30 anonim ***** válasza:
*hozzászokni*
2011. aug. 28. 17:32
 27/30 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van,mindenki asziszi h millerek vagyunk,közbe meg csak okosan lett beosztva és befektetve mindig a pénzünk,és tisztességesen melózott a család...

Viszont a párválasztás téma nálam is ez miatt nagyon kényes...Nagyon nehéz hozzám hasonlót találni,mert általában már snobok a fiatalok is... Egy nagyon szegény férfi mellett,meg nyílván úgyis kijönnének az anyagi különbségek :(

Mondjuk én emlékszem kiskoromban akartam volna ezt meg azt, és nem kaptam meg, pedig megtehettük volna :D Az osztálytársaim meg megkapták,pedig szegényebbek voltak(olyan 8-10éves koromban hehe).

Most már nem szeretnék igazából semmit,mert minek? Látom a volt osztálytársaim,akik közül néhánynak minden cucca hitelből van a háztól elkezdve az lcd tévéig(minden szobába pl lcd óriástévé van),közbe meg hónapról hónapra élnek. Én hozzájuk mérten is kinézetve szerényebb vagyok,a házunk is,viszont sosem lesz hitelünk és nem kell azon gondolkozni, hogy mi lesz a következő fél évben ha nem dolgozik senki....

Egy huszonéves nő.

2011. aug. 28. 18:21
 28/30 anonim ***** válasza:

Egy igazi magyar valaszolo !

"Amúgy milyen kocsitok van?"

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:30

2011. aug. 28. 18:31
 29/30 anonim ***** válasza:
75%
érdekes,apuka munkájához semmi közünk.gondolom azt,hogy apuka használt autó értékesítő nem tudhatjuk.vagy mégis van vmi fura dolog a háttérben?
2011. aug. 28. 19:37
 30/30 anonim ***** válasza:

nem kell lenézni a párizsit!a parizert:D:P

én csirkemellsonkát is imádom és a parizert is:P:P:):D;)

2011. dec. 13. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!