Jogos-e a férjem követelése?
3éve vagyunk házasok.nekem van egy családi házam neki nincs semmije.Rá akartam íratni az 1/3-át, de neki a fele kell.Nem tudunk megegyezni.
Nekem 2,neki 1 gyermeke van.Külföldön dolgozik,közben felújítottuk kívülről a házat.Én így tartom tisztességesnek, hogy majdan a gyerekek egyformán örököljenek.
12:29-esnek teljesen igaza van
én a helyedben biztos nem iratnám rá, számomra a gyerekeim a legfontosabbak
ragaszkodj ahhoz, ami a tiéd. házasság ide vagy oda.
azért a házért már egyszer valaki megdolgozott. nem tudom, h te vagy a családod, de az tény, h nem ő.
attól, h feleségül vett, még nem jár neki.
bocs, h kicsit arrogánsan állok a témához, sajnos apám anno ki akarta forgatni anyumat abból a lakásból, amiért ő egy napot nem dolgozott, nem adott bele egy forintot sem.
ne írass rá semmit, adj neki lakáshasználati jogot, ami a házasságotok fennállásáig érvényes. ennyi.
Ezt mar a hazassagkotes elott kellett volna eldonteni! Talan a parod mar csalodott, es ezert fel es jogosan, hiszen dolgozik, es epiti ezt a "kozos" otthont, de ua. ehhez a hazhoz jogilag nincs koze!
Mennyit ert a haz a felujitas elott? S mennyit er jelenleg, ezt kell figyelembe venned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!