Hogy tetszik a Tünde név? Adánátok a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 18:37
11/18 anonim válasza:
Tünde vagyok és utálom! Nem vagyok az a tündéri kislány,szerintem mellélőttek vele.A férjem szereti, ő Tündérnek hív :)
12/18 anonim válasza:
Szerintem is nagyon nőies név. De jó ötletet adtál, ha lesz egy kislányom, lehet hogy így nevezem el. Középiskolában volt egy Tünde nevű lány, annyira szép volt, leírhatatlan. Fősulin is volt egy, ő nem volt szép, de nagyon kedves. Szóval nekem jó dolgok, kellemes emberek jutnak róla eszembe.
13/18 anonim válasza:
Anyukám Tünde, én nagyon szeretem a nevét :)
14/18 anonim válasza:
Nem szeretem ezt a nevet, nem adnám semmilyen körülmények közt sem a gyerekemnek. Lehet azért, mert egy olyan embert hívnak így aki nagyon közel állt hozzám, és hatalmasat csalódtam benne.
15/18 anonim válasza:
Engem Tündének hívnak..csak úgy tetszik,hogy Tündi..így is szoktam bemutatkozni..akik nagyon közel állnak hozzám,Tündérkének hívnak...
16/18 anonim válasza:
Nemtetszik. Hétköznapi és még öreges is... És még a földrajztanáromat is így hívták. JAJJ... :)
De a Tündér az tetszik. Csak nagyon furcsa lenne a vezetéknévvel. :D
17/18 anonim válasza:
Én is Tündi vagyok, 13 éves és imádom a nevemet! Különlegesnek tartom, az egész iskolában egyedül engem hívnak így és ez tetszik. Az nem tetszene, ha tucatnevem lenne, mert pl. nálunk a lányok fele Niki. Én örülök neki, hogy ritkaságnak számítok a suliban :)
18/18 anonim válasza:
Szerintem is szép, magyar, nőies, ritka. Nem olyan gyakori, mint például az Anna meg a Zsófia. Ha nekem lesz egyszer kislányom, ez lesz a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!