Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szüleimet,...

Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy megengedjék, hogy a barátomnál aludjak?

Figyelt kérdés
A Barátom az ország másik végébe költözött, és így csak egy egy napokat lehetünk együtt, ezért szeretnék Nála aludni, de anyuék nem engedik, pedig semmi olyasmit nem csinálnánk. A barátom velem egy idős, 15 éves.
2011. aug. 27. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy. Később bánni fogod, hogy ilyen hamar kezdted. Sehogyse vedd rá anyukádat, hogy megengedje.
2011. aug. 27. 22:37
 12/17 skate girl válasza:
Szerintem ez olyan nagy hülyeség ilyen kis korban elekzdeni. Jó tudom hogy nagylánynak érzed magadat, de még gyerek vagy. Amúgymeg, nem igaz hogy nem lehet egy hétvégét arra használni hogy együtt elmenjetek valahova (de ne az ország másik felébe, ottaludni). sztem kerítsetek egy hétvégét ( vagy többet, és többször) hogy együtt lehessetek, és beszéljétek meg a szüleitekkel, hogy külön szobában alszotok. vagy ha ez nem megy, akkor ez akapcsolat nem fog sokáig működni...
2011. aug. 27. 22:44
 13/17 A kérdező kommentje:

Ismerik a szüleim a Barátomat, és 3 hónapja vagyunk együtt. Amúgy meg nem értem miért lenne az baj, ha együtt szeretnénk ALUDNI... Nem képzelem magam , nagylánynak , de iszonyatosan rossz hogy egy hónapba csak egyszer látjuk egymást... :/ de mindegy...

Köszönöm a válaszokat! Az jó ötlet , hogy megkérjük a szüleit, hogy beszéljenek az enyéimmel (:

2011. aug. 28. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kéne együtt ALUDNI, hogyha csupán az a baj, hogy keveset látod. Alvás közben nem látod őt! Ez rossz duma :)

Amúgy pedig lányként miért te utazgatsz? Invitáld meg a barátodat hozzátok, és kínáld fel neki a vendégszobát!

2011. aug. 28. 14:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a sok utazás miatt lenne célszerűbb pár napig egy helyen aludni.

Vesd fel azt az ötletet, hogy a barátod alszik nálatok külön szobában. Természetesen a külön szobában való alvást ajánlatos is betartani, ha akarsz még több "együtt" alvást.

2011. aug. 28. 14:34
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
A szüleid nagyon jól tudják,hogy még felnőtteknél,és komoly kapcsolatokban is az esetek nagy részében törést okoz ekkora távolság.Gyerekeknél és három hónap után meg ezer százalék,hogy nem fogtok együtt megöregedni.Egyszerűen meg akarnak óvni egy hatalmas csalódástól,mert közel nem biztos,hogy a fiúka is csak aludni akar.
2011. aug. 28. 20:47
 17/17 skate girl válasza:
0%
jaj, örülnél hogy normális választ adok te kis takony! amúgymeg ha a szüleid nem engedik, nem gondoltál rá hogy okuk van? a barátod miatt nem érdemes összeveszned velük, mert a barátodra ki tudjaa meddig számíthatsz, de a szüleidre örökre... sztem nem kellene ekkora port kavarni. találjatok ki más programot. az ottalvásból úgyis csak szex lenne...ha hiszed ha nem.
2011. aug. 28. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!