Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeházasodnátok külföldivel?

Összeházasodnátok külföldivel?

Figyelt kérdés
Aki nem, azért miért mondana nemet?
2009. ápr. 17. 21:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
53%

22:08-as vagyok. Lehet, h a kaja hulye erv egyesek szerint, de annelkul nem lehet meglenni, pasi nelkul meg igen:-P

de komolyra forditva a szot. Azert irtam, mert az egyik baratnom kulfoldihez ment ferjhez es o erre panaszkodott. Mondta, h o ugy enne magyar kajakat, de csak sajatmaganak nem foz, a ferje meg nem eszi meg. Inkabb el mikros, felkesz eteleken, de meg nem kostolna. Ez ugy bennem maradt mert en es a ferjem is imadunk enni. Szokta is mondani az uram, hogy a ferfi szivehez a gyomran keresztul vezet az ut. Regi bolcsesseg. Szoval talan nem is olyan bugyuta ez az erv, mint amilyennek tunik.

2009. ápr. 18. 00:34
 32/39 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem azon múlik, hogy ki hová valósi, hanem azon, hogy ki milyen.
2009. ápr. 18. 00:36
 33/39 anonim ***** válasza:
87%

megint a 22:08-as vagyok. Igen, es most mondtad ki a kerdesedre a valaszt. Nem azon mulik, h ki hova valosi, hanem, h ki milyen:-)))

en a szamomra idealis ferfit egy magyarban talaltam meg, te meg egy kulfoldiben. Problemak mindenhol lehetnek, valahol tobb, valahol kevesebb. A lenyeg az hogy sikeresen oldjatok meg oket. Sok boldogsagot nektek!

2009. ápr. 18. 00:47
 34/39 anonim ***** válasza:
43%

nah osszefoglalaskent leirom oszinten a velemenyem errol. Mar ugyis nagyon lepontoztak, ugyhogy mindegy:-)

Kicsit kozhelyenk talalom a magyar nok szajabol azokat a gondolatokat, h a szerelemben nem szamit, hogy ki honnan jott. Sajnos a magyar noknel szamitobb, penzehesebb nokkel nem igazan talalkoztam meg sehol a vilagon(a kivetel mindig erositi a szabalyt). Miert van az hogy sokkal kevesebb magyar no megy ferjhez szegenyebb (mondjuk keleteuropai) orszagokbol szarmazo ferfihez, es sokkal tobb nyugateuropai "szerelem hazassag" szuletik. Hogy is van ez? A szerelemben nem szamit az allampolgarsag, de a penz igen? Nah nekem ez nagyon alszent. Mint mondtam kulfoldon elek es nem egy olyan magyar no ismerosom van, aki azert jott ide ki, h penzes kulfoldit fogjon maganak. Kerekperec kijelentettek nekem, h ok nem is ismerkednek magyar ferfival, mert ok kulfoldi ferjet akarnak. Otthon is van olyan no ismerosom, aki csak kimondottan jol szitualt olasz ferfiakra bukik. Ha mi magyar nok ilyenek vagyunk nemcsoda, h nem felelnek meg a magyar ferfiak. Felesleges leszolnunk oket (mint ahogy az egyik kedves hozzaszolo tette), ha mi nok se vagyunk kulonbek!

2009. ápr. 18. 01:25
 35/39 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Sőt, a mostani barátaim idősebb testvérei között nagyon sokan vannak külföldiekkel, van aki itthon, van aki kinn.
2009. ápr. 18. 02:09
 36/39 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Az en ferjem erdelyi magyar(sokan Ot is kulfoldinek tekintik,ami igaz a hatar miatt).Anyanyelvi szinten beszel romanul is,most en is elkezdtem mert szerintunk csak elony ha tobb nyelven beszel.

Nagyon szeretem Erdelyt.Az emberek bar szegenyebbek de sokkal vendegszeretoek es elegedettebbek.

Es jelenleg Kanadaba elunk.:)

A tesom jovore megy ferjhez egy eszak-ir fiuhoz.Nagyon jol kijonnek egymassal.A fiu nagyon szereti Magyar orszagot,a magyar kajakat es elkezdett magyarul tanulni(a magyar koztudottan nehez nyelvnek szamit).

Ettol fuggetlenul Eszak-Ir orszagba fognak letelepedni,mert a tesom most vegez a sulikkal a fiunak meg mar evek ota van jo munkahelye.Tesom is valoszinu hamarabb fog ott munkat talalni.

Szoval,szerintem ez termeszetes dolog.

2009. ápr. 18. 02:23
 37/39 anonim ***** válasza:
78%

Persze. Ha végre megtalálom az igazit akkor nagyon boldog leszek és nem érdekel, hogy külföldön él vagy sem. Én is kiköltöznék szivesen, több országba is és angolul szinte már mindenki beszél, szóval kommunikálni sem nehéz. Jelenleg is külföldi személybe vagyok szerelmes :) egyáltalán nem zavar.

Talán csak annyi, hogy nem értjük egymás anyanyelvén a szóvicceket és hasonlókat... és sosem fogom tudni neki elmagyarázni :s :( de nem ez a lényeg.

2009. ápr. 18. 02:28
 38/39 anonim ***** válasza:
77%

Hu hat ez erdekes egy olvasmany....

En kulfoldon elek, ferjem magyar. Tobb baratnom is "kulfoldihez" ment hozza.

Gyerekkori egyik legjobb egy olasz fiuhoz. 10 eve elnek boldogan, egy 7 eves gyermekkel aki 4 nyelvet beszel - baratnom kettos anyanyelvu es mivel a ferje eszaki nemetul is nyomjak nem csak olaszul.

Masik b.nom ferje amcsi, 3 gyerkoccel kozel 8 ev hazassag

Harmadik egy afrikai fiuval szenved vagy 7 eve egy gyermekkel akit a magyarok edes kis ciganynak titulaltak pedig csak felver...na az o kapcsolata a tarsaval az erdekes...afrika es a muszlim vilag hat nem europai kes es villa az asztalnal.

En randiztam 2 kulonbozo szarmazsu fiuval. Az egyik igazi nagy szerelem volt a masiknal lattam, nem nekem valo es anyam is megolne ha hazaallitanek vele.

Aztan jott az igazi. Magyar, tunder, okos, tars mindenben.

Nem lehet se kajan, se kulturan itelni senkit. Csakis kizarolag szemelyisegen. Ki mennyire akar alkalmazkodni, ki mennyire szeretne jobban megerteni a masikat.

Van egy svajci b. nom olasz kantonbol(katolikus) hozzament egy amcsi zsidohoz...a srac megtanulta vezetni a simavaltos kocsijukat es vette a faradtsagot, hogy megtanuljon olaszul is. Tok jol elvannak, 2 gyonyoru lanyuk van.

...sorolhatnam meg...van meg ismeros aki nemcsak hogy kulfoldihez, de ma vallasuhoz is ment hozza. Ott aztan van - es ez egy csalad - hannukah, karacsony, kinai ujev.

Hat kerem szepen ne osszuk az eszt konnyelmuen.

2009. ápr. 18. 03:15
 39/39 anonim ***** válasza:
56%

oke...elnezest kerek! talan rosszul olvastam a kerdest, hogy csak IGEN lehet a valasz a kerdesre, es csak egyet lehet erteni a kedves kerdezovel?! Aki nem ert egyet az ezt oszt?? Miert kerdezik egyaltalan meg az ember velemenyet? Gratulalok a lepontozoknak. Gondolom azert pontozgatnak, mert valaki nem osztja a nezeteiket. Kivanom nekik, h ez legyen a legnagyobb oromuk az eletben. Hozzateszem, en sose pontozok le senkit azert, mert mas az eletfelfogasa. Most se pontozgattam, maximum kifejtettem a velemenyem. A 0:47-es valaszban meg igazat is adtam neki, es megis lepontoztak...csak azert mert en irtam?

Egyebkent meggyoztetek! Nem csodalom, h a magyar ferfiak es nok kulfoldivel keresik a boldogsagot, ha a magyaroknak ez a mentalitasa!

Nah megyek is. Tovabbra is lehet lepontozni, mert en a boldogsagot egy magyar ferfi oldalan talaltam meg. Sot azert is, mert a 4 honapos kisfiam is magyar. Vissza is fekszem hozzajuk.

2009. ápr. 18. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!