Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeházasodnátok külföldivel?

Összeházasodnátok külföldivel?

Figyelt kérdés
Aki nem, azért miért mondana nemet?
2009. ápr. 17. 21:41
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
A kaja meg a nyelv nálunk sem volt sosem gond. Inkább többször megdícsér a férjem, ha magyar kaját főzök...jobban szereti, mint én magam.
2009. ápr. 17. 23:05
 22/39 anonim ***** válasza:
93%
Ez a kaja dolog tényleg hülye érv. Az én férjem palesztin, de imádja a káposztás cvekedlit, meg a krumplis tésztát...
2009. ápr. 17. 23:07
 23/39 A kérdező kommentje:
Egyéb érv a külföldiek házassága ellen/mellett? Mennyivel érzitek színesebbnek a kapcsolatot ettől? Befolyásol valamit, hogy a párotok nem magyar?
2009. ápr. 17. 23:16
 24/39 anonim ***** válasza:
74%

Nem!

Sok rosszat hallottam már ilyenekből kifolyólag.Nézd a dolgok mögé! Mi van akkor, ha nem működik a dolog? És ne-adj Isten még egy gyereket is szülsz neki!? Mi lesz a kicsivel? Kint mindenütt, más és más törvények uralkodnak. Lehet, hogy a saját gyermekedet nem láthatod többé. Gondolk bele! És mindjárt nem akarsz majd férjhez menni. Volt egy ismerősöm, aki így járt. És volt egy hasonló helyzetű is. Aki mint egy állat úgy élt. Itthon minden szép és jó volt. Kint pedig, mint egy kutyával úgy bánt az illető. Jól gondold át a dolgot, bárhogy is döntesz. Én fiú vagyok: és nő párti. Nem szeretem, ha egy nőt bántanak. Vagy csak akár megbántanak. Szerintem találsz magadhozvaló férfit itthon is. Járj nyitott szemmel, és biztos vagyok benne, hogy megtalálod az igazit. Sok sikert! Én drukkolok...

2009. ápr. 17. 23:20
 25/39 anonim ***** válasza:
87%

Mrs. Palesztina vagyok:

1. megüljük mindkettőnk vallási ünnepeit, így kétszer annyi van egy évben :)

2. gazdagodott a főzőtudományom

3. írok-olvasok-beszélek egy olyan nyelvet, amit egyébként sose jutott volna eszembe tanulni.

4. mikor először elmentünk egy hastáncos szórakozóhelyre, megtetszett a dolog, és én is elkezdtem ->fogytam tőle 10 kilót

5. a párom mellett érzem igazán NŐnek magam, előtte sose voltam kibékülve a rubens-i alakommal

6. megismertem egy csodálatos, gazdag kultúrát, ezzel csak több lettem

Biztos lenne még, de több nem jut eszembe!

Kérdező! A te férjed honnan való?

2009. ápr. 17. 23:23
 26/39 A kérdező kommentje:
Én már férjhez mentem nem is épp tegnap és gyerekeim is vannak, de ilyet nem tapasztaltam. A családon belüli erőszak Magyarországon is lehetséges. Civilizált országokban a törvények védik a nőket is, így nem hiszem, hogy félni valónk lenne. A legtöbb ország állampolgársága viszonylag könnyen megszerezhető a házastárs számára, így teljes jogú állampolgárként nincs félnivalód attól, hogy akaratlanul külön kell szakadnod a családtól.
2009. ápr. 17. 23:26
 27/39 anonim ***** válasza:
90%
Egy ismerősöm ment hozzá egy külföldi gazdag pasihoz.Valami Jean vagy valami hasonló hülye neve van :) Megvoltunk hívva az esküvőjükre nagyon szép esküvő volt és most jellenleg külföldön élnek.
2009. ápr. 17. 23:30
 28/39 A kérdező kommentje:
Mrs Palesztina, tetszenek az érveid. :) Ezzel én is kb. így vagyok. Igazad van az ünnepekkel kapcsolatban is, én is egyre több magyar ünnepet iktatok be és nem érzem úgy, hogy elvesztettem volna a kultúrámat. Még szerintem nagy előny a vegyes pároknál, hogy a gyerekek többnyelvűek. Szerencsés helyzetben voltam, mert mindkét gyermekem 3 nyelvet természetesen tudott elsajátítani. Ti Magyarországon telepedtetek le? A férjem amerikai egyébként, már sok helyen éltünk (Magyarországon is), de végül az USA-ba jöttünk vissza lakni. Szerintem a külföldiek sokkal jobban megbecsülik a magyarok értékeit is, szépnek látják Budapestet és a vidéket, nem úgy, mint a magyarok, akik már észre sem veszik.
2009. ápr. 17. 23:34
 29/39 anonim ***** válasza:
82%

Mrs. Palesztina vagyok.

A gyerekek többnyelvűségét valóban kihagytam, pedig az egyik legjobb dolog. Nekünk még nincs, így valószínűleg ezért nem jutott rögtön eszembe.

Mi itt élünk, a férjem magyar állampolgár, már sok éve. Nem valószínű, hogy átbútoroznunk máshová, de ha így alakul, az ellen se lenne kifogásom.

De akár itt, akár máshol, egy tuti: felváltva esszük mindenhol a kebabot meg a káposztás tésztát! :))

2009. ápr. 17. 23:45
 30/39 A kérdező kommentje:
:))
2009. ápr. 17. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!