Összeházasodnátok külföldivel?
Nem!
Sok rosszat hallottam már ilyenekből kifolyólag.Nézd a dolgok mögé! Mi van akkor, ha nem működik a dolog? És ne-adj Isten még egy gyereket is szülsz neki!? Mi lesz a kicsivel? Kint mindenütt, más és más törvények uralkodnak. Lehet, hogy a saját gyermekedet nem láthatod többé. Gondolk bele! És mindjárt nem akarsz majd férjhez menni. Volt egy ismerősöm, aki így járt. És volt egy hasonló helyzetű is. Aki mint egy állat úgy élt. Itthon minden szép és jó volt. Kint pedig, mint egy kutyával úgy bánt az illető. Jól gondold át a dolgot, bárhogy is döntesz. Én fiú vagyok: és nő párti. Nem szeretem, ha egy nőt bántanak. Vagy csak akár megbántanak. Szerintem találsz magadhozvaló férfit itthon is. Járj nyitott szemmel, és biztos vagyok benne, hogy megtalálod az igazit. Sok sikert! Én drukkolok...
Mrs. Palesztina vagyok:
1. megüljük mindkettőnk vallási ünnepeit, így kétszer annyi van egy évben :)
2. gazdagodott a főzőtudományom
3. írok-olvasok-beszélek egy olyan nyelvet, amit egyébként sose jutott volna eszembe tanulni.
4. mikor először elmentünk egy hastáncos szórakozóhelyre, megtetszett a dolog, és én is elkezdtem ->fogytam tőle 10 kilót
5. a párom mellett érzem igazán NŐnek magam, előtte sose voltam kibékülve a rubens-i alakommal
6. megismertem egy csodálatos, gazdag kultúrát, ezzel csak több lettem
Biztos lenne még, de több nem jut eszembe!
Kérdező! A te férjed honnan való?
Mrs. Palesztina vagyok.
A gyerekek többnyelvűségét valóban kihagytam, pedig az egyik legjobb dolog. Nekünk még nincs, így valószínűleg ezért nem jutott rögtön eszembe.
Mi itt élünk, a férjem magyar állampolgár, már sok éve. Nem valószínű, hogy átbútoroznunk máshová, de ha így alakul, az ellen se lenne kifogásom.
De akár itt, akár máshol, egy tuti: felváltva esszük mindenhol a kebabot meg a káposztás tésztát! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!