Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeházasodnátok külföldivel?

Összeházasodnátok külföldivel?

Figyelt kérdés
Aki nem, azért miért mondana nemet?
2009. ápr. 17. 21:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
79%
Nem mindig vannak akkora kulturális különbségek: A felvidéki, kárpátaljai, vajdasági magyarok esetén pl. elenyésző, és ők is külföldiek.
2009. ápr. 17. 22:15
 12/39 anonim ***** válasza:
90%

Én már megtettem, és életem legjobb döntése volt.

Mivel Benne a lelkem másik felét találtam meg, eszembe sem jutott ilyeneken agyalni, hogy kulturális különbségek, meg mi lesz velünk válás után.

Tolmácsolni nem kell nálunk, mert beszéljük egymás nyelvét.

2009. ápr. 17. 22:17
 13/39 A kérdező kommentje:
Egyébként azért dobtam fel a kérdést, mert az én férjem sem magyar és tudni akartam az okokat.
2009. ápr. 17. 22:35
 14/39 anonim ***** válasza:
41%

Egyszerűen röhejes ahogy itt pontoztok!

Vagy inkább szánalmas!

2009. ápr. 17. 22:36
 15/39 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. Ez nem olyan jellegű kérdés, ahol van rossz vagy jó válasz, szóval megkérnélek titeket, hogy ne pontozzátok le egymást.
2009. ápr. 17. 22:40
 16/39 anonim ***** válasza:
81%

Ha az Igaziról van szó, mindegy honnan származik, az a fontos, hogy szeretem, ja, és nem azon agyalok, hogy mi lesz válás után, mert aki így indul neki, inkább bele se kezdjen.

Ismerek nagyon sikeres kapcsolatokat, házasságokat külföldivel, családokat, GYEREKKEL, és a gyerekek mindkét nyelven perfekt beszélnek, gond egy szál sincs, sőt, van, amikor a gyerek tolmácsol a szüleinek, de ebből a szülők nem csinálnak problémák, ők így egy család, szeretik egymást, és kész. Ezeknek örülni kell. Sokkal elkeserítőbb, hány kapcsolat megy tönkre, és hányat tesznek tönkre mások, pusztán önzésből, amit persze nem szokás beismerni.

2009. ápr. 17. 22:47
 17/39 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, szerinted a 22:47 válasszal mi a baj?
2009. ápr. 17. 22:59
 18/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom...mondtam, hogy én nem pontozok. Gyerekes dolog normális válaszokat lepontozni, amelyekre időt szánt a megírójuk.
2009. ápr. 17. 23:02
 19/39 anonim válasza:
88%

22.08 elég hulye érveket hoztàl fel...dehàt ez a Te véleményed!! ha az ember vkit igazàn szeret,nem lehetnek komoly akadàlyok!! ha meg vki jol beszél 1nyelvet,az miert ne tudnà megertetni magàt a màsikkal,a màsik csalàdjàval??? magyar kajàk?? ennyire fontos a foztod kommentje,h ezert nem mennel hozzà vkihez??? az meg,h a magyar pasik messze a legjobbak,hàt ez igencsak hagy kivànnivalot maga utàn!!!!

ui.:nekem francia az élettàrsam,es hozzà is mennék,ha eljon az ideje!!ja! es szoktam neki magyar kajàkat fozni,es imàdja!! (nem csak csigàt és békàt zabàlunk) !!! :))

2009. ápr. 17. 23:03
 20/39 A kérdező kommentje:
Arra tudok gondolni, hogy olyan pontoz, aki nem is válaszol...csak úgy heccből belépeget minden topikba és lepontoz mindenkit olvasatlanul...ne törődj vele. Nekem minden válaszotok hasznos volt!
2009. ápr. 17. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!