Mit tegyek? Hó végéig (10. -e) van 500 forintunk, alig van kaja itthon, csak üres tészta. Kérni nem tudunk. Jártál már így? Hogy oldottad meg?
még 1 ötlet: én benne vagyok nálunk a Karitászban, mindig van nálunk tartós élelmiszer, amit adományként kapunk cégektől meg magánemberektől is (konzerv, olaj, ilyesmi). hó végén, van, hogy kérnek, adunk is mindig. ha nálatok van ilyen vagy hasonló szervezet, természetbeni támogatást onnan is tudtok kérni.
őnkormányzatot nem is próbáltátok?
Ja, liszt, kicsi darabka élesztő, só és víz, és baromi nagy adag pizzatésztát lehet sütni belőle, erre már lehet olcsó feltétet tenni, de nem is kell feltét, egyétek úgy mint a lángost: fokhagymás olajjal megkenve.
(sajnos hipergyors pénzkereseti lehetőséget nem tudok, de a spórolós kajákban nagyon otthon vagyok :))
pontosan mid van otthon? és mennyi?
mikor lesz fizetésetek?
az üvegekből kb mennyi pénz jön össze az 500-as mellé?
zsebek kiürítve, minden fillért összeszedtetek?
írok étrendet, és bevásárlólistát, a tudom a fenti kérdésekre a választ
TESCO kenyér: 150-170ft/kg
Paprikáskrumpli a krumpli kilója most csak 50ft
Lecsó kijön egy napi adag 200-300ft-ból stb...
kb 10dm ötcentis paradicsom,két kisebb paprika,3 fej hagyma.tészta van elég sok,meg rizs is.búzadara egy kevés,vaj,5db,tojás,fél kg kenyér,fokhagyma.van még egy darab sertéslapocka és egy szál kolbász a frigóban.talán még fél kg liszt.egy konzerv kukorica.
ez magunkat ismerve,szűken egy hétre elég.
nálunk sajnos nincsenek ilyenek,illetve csak a gyermekeseknek adnak,mi pedig hivatalosan nem is együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!