Mit tegyek? Hó végéig (10. -e) van 500 forintunk, alig van kaja itthon, csak üres tészta. Kérni nem tudunk. Jártál már így? Hogy oldottad meg?
Amúgy köttessétek ki a netet :D
Azon is lehetne spórolni.
munkaeszköz... főállás mellett néha kap infos munkát párom,én pedig időnként adatrögzítőzök.azon keresztül fut a telefon is(skype,olcsóbb),szinte mindenkivel így tartunk kapcsolatot.
Megjegyzem,egyedi eset,hogy ennyire lenullázódjunk...két-három nappal fizu előtt már jártunk így,de nem ennyivel előtte...
Párod anyjától kérhetnétek vagy valami baráttól, sulistárstól, stb.
Egyébként a tésztára sokmindent tehettek, szinte mindennel finom, kiskoromban kakaóporral ettem :) Vagy egyétek tejföllel.
Tej meg gríz, és csinálj tejbegrízt, én azt eszem pár napja :)
Turkálóba vidd el ruhád amiket már nem hordasz, valamit csak adnak érte ha elmondom mi a szitu. (de lehet el sem kell mondanod, beveszik ha normálisak a ruhák)
Zaciba is adhattok esetleg órát pl. Vagy járjatok el párod anyjához kajálni, de persze ne csak kajálni, hanem beszélgettek, stb., aztán ott maradtok vacsira (tudom gáz de ha ezen múlik hogy egyetek..)
Még egy kaja eszembe jutott: vegyetek kis darab kenyérszalonnát, az olcsó, meg egy fej hagymát, zsírban megpárolod a hagymát, és megpirítod benne a tésztát, tök fincsi lesz, nem gáz kaja, jó kis magyaros energiabomba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!