Minden összejön az életemben, szerintetek?
*Lehurrogás*!!
Szerintem amikor belül jól érzed magad,, vagyis jó a közérzeted akkor igen sokkal jobban megy minden.
Szóval amikor felszabadult vagy meg maguktól jönnek a dolgok, nem úgy hogy görcsösen rá vagy állva valamire hogy na márpedig most ez meg az. Csak mert én is voltam így és sokkal jobb volt minden. Az a rossz csak amikor megint elkezdesz tudatosan gondolkodni minden francon. Mint amikor eszedbe jut hogy lélegzel és akkor várnod kell hogy megint elfelejtsd.
Köszönöm a válaszokat! Jól esik azért tudni, hogy nem csak szerencse az egész :) A külföldnél pedig nem akartam semmi konkrétat írni, de ez nem csak egy egyhetes nyaralás, hanem felvettek külföldön egyetemre, egy olyan helyen, ahol irdatlan drága egyetemre járni, de én kaptam egy ösztöndíjat és így ingyen van :) Csak tényleg nem akartam "felvágósnak" hangzani.
Mindenkinek, aki ennyire kedvesen válaszolt a lehető legjobbakat kívánom. Feldobtátok a napom! :)
ügyes vagy így tovább ! :)
Csak a 'magyar-agy' olyan hogyha jó történik vele kétségbeesik h tejóééég -most miért ? megérdemlem ?és kétségbeesünk - h jéé lehetünk boldogok is tényleg -pedig ha a himnuszba belegondolunk akár nem erre vagyunk kondicionálva )))
NA szóval töjóó ilyet olvasni én is gratulálok !! :)
DE én még kíváncsi lettem - melyik ország ? hány éves vagy ?
És további sok sikert !!! :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!