Ha összejön a kis bébink, akkor szerintetek h fogadja majd anyós?
Nem ismerjük az anyósodat...........
Szóval hűűűűűű a kérdés...
Vagy örülni fog, vagy nem...
Az enyém pl nem örült, mert nem voltunk még házasok. Több, mint 3 éve voltunk akkor együtt.
12:04 vagyok.
Nálunk az volt az első reakciója ahogy bejelentettük a hírt, hogy előbb lakodalom kellett volna... Szóval falun igenis számít. Legalábbis őt rettentően bosszantotta a dolog, és szégyellte, hogy házasság nélkül jön a gyerek. Nem is dicsekedett senkinek, még a rokonaiknak sem. Akkor tudták meg, hogy terhes vagyok, mikor már tagadhatatlan pocakom volt...
Egyébként minket nem zavart, hogy nem voltunk házasok, sőt mitöbb, azóta se házasodtunk össze, pedig már 17 hónapos a fiunk.
Anyós meg mostmár nagyon dicsekedne az unokájával, meg nagyon szeretné, de csak muszájból megyünk hozzájuk, és akkor is megtartom a 3 lépés távolságot. És ezt ő is érzi rajtam, hogy nem lett a szívem csücske...
Off:
ez elég fura felfogás, hogy esküvőt nem akartok, mert még nem meg izé, gyerek meg már jöhet...na mindegy...(régen egyébként bizonyos népcsoportoknál szokás volt, hogy csak akkor vette el a fiú a lányt, ha az teherbe esett, hogy biztos legyen, nem meddő a lány. mert kellett a munkáskéz. de ez kb. 150-200 éve kiment a divatból).
ON:
szerintem mindenki örül, ha nagyszülő lesz, azt, hogy ráértek, lehet csak azért mondta, hogy mondjon valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!