Miért nem fogadja el, hogy nem akarom látni?
apumat 1 éves koromban "láttam" utoljára, akkor különváltak, anyum meg összetépte az összes képet róla, szal még egy képet sem tudtam látni róla.
eddig 2 mostohaapám volt, eddig ők neveltek. Erre 1ik nap beállít hozzánk apám, virágot hoz meg minden, én anyumnak szóltam, hogy nem akarom látni, s nekem az apa helyén 1 üresség volt, s nem akarom h senki betöltse (még azt sem akarom tudni hogy néz ki)
erre 1 hét múlva megint bejön, mikor jövök haza, látom ott an az éttermünknek a teraszán valaki, beszélget anyámmal. Azt gondoltam vendég, erre én ott akartam bemenni a főbejáraton, erre anyum 5 méterről megszólít, h "nem ismered meg?" -Nem
"Nem is akarod megismerni?"
-Nem. (elmentem, s bementem 1 másik ajtón)
nem igazán figyeltem meg az arcát, de nekem már így is elég volt.. miért kellett elrontsa az egészet?
Anyumnak azt mondta, hogy hétvégén megint jön, ha tud..
én most mit csináljak? Ő akar látni, én meg nem őt..
nem haragszom rá, vagy valami.
egyszerűen csak nem akarom látni, mert én így szoktam meg, h nem ismerem
Hmm...hát nem helyes, h x éven keresztül feléd sem nézett, d igaz az, hogy nem ismered a szüleid különválásának okát.
Viszont most nagyon pedálozik az apukád, lehet, h megkomolyodott, felnőtt azóta, és rájött, hogy hiányzol az életéből.
Anyukám 40 éven keresztül nem találkozott az apjával, majd egy kis családi közbenjárásnak köszönhetően találkoztak. Azóta viszonylag gyakran összefutnak, és kölcsönösen segítik egymást. Nagyfater meg az évek során rájött, h a gyerekei jelenthetnek az életében egyedüli állandóságot, és h hülye volt, mikor fiatalon nem törődött egyikkel sem.
Szóval én a helyedben mindenképpen adnék egy esélyt neki. Ha nem szimpatikus, vagy valami nem oké, még mindig lehet azt mondani, h inkább ne találkozzatok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!