Ki mivel kapott gyerekkorában?
Figyelt kérdés
Én fapapuccsal. Hetente 2-3-szor.2011. aug. 26. 11:51
11/23 anonim válasza:
fakanál, poroló, szíj...
volt, hogy a fakanál is eltört rajtunk
anyám hobbija volt
12/23 anonim válasza:
1-2 alkalommal papuccsal, de amúgy sima kézzel. Nagy szájú, hisztis, szemtelen voltam.
14/23 anonim válasza:
Fakanál, szíj. De csak ritkán és mindig meg is érdemeltem.
15/23 anonim válasza:
fakanál,nadrágszijj.soha nem kaptam ki ok nélkül.
16/23 anonim válasza:
Kézzel, vállfával, ami kéznél volt. Elég gyakran. Nem érdemeltem meg egyiket sem.
17/23 anonim válasza:
Anyám egyszer lekevert egyet 16 éves koromban.Persze neki mániákus képzelgései voltak rólam, nem érdemeltem meg.
19/23 anonim válasza:
Úgy látom híres a fakanál :D én is azzal szoktam kapni mikor kicsike voltam. Kamaszon már csak fenékrehúzás :D
20/23 anonim válasza:
Tenyérrel kaptam, kb. 3-4-szer fenekelést, mert rossz fát tettem a tűzre, megérte. (elbújtam a temetőben, kitéptem magam apám kezéből és kirohantam a kocsik elé, ilyesmik voltak, kb. 3-5 éves lehettem)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!