Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Verekedtél már vmelyik szülőddel?

Verekedtél már vmelyik szülőddel?

Figyelt kérdés
mi volt azok? hogy élted meg?
2011. aug. 26. 10:56
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

elköltöztem, barátommal élek, szerencsére szeretjük egymást, anyám helyett is anyám.

így most jó, de mikor hazamegyek akkor is próbál heccelni. most már nem reagálok rá, mert úgy vagyok vele, hogy csak pár napot vagyok otthon.. azt kibírom vhogy.

sztem anyám elmeháborodott.. és időszakos nála ez, van amikor nem jön ki nála. vannak neki jó tulajdonságai is, amiket szerencsére eltanultam. de ezt a dolgot soha nem tudom neki megbocsátani, minden nap látom a tükörbe. de az a legrosszabb, ha vki rákérdez, mert hazudnom kell egy olyan dologról, ami nekem nagyon fáj..

egy szülő vagy jó példa vagy elrettentő példa...

családnál nagyobb kincs nincs, ha normálisak az egyének. én próbálok szép családot majd magamnak.. nem fogok ilyet csinálni soha..

2011. aug. 26. 11:39
 22/29 anonim ***** válasza:

10 éves koromban szétszedtem egy töltényt, és akkor leszakadhatott volna a fél kezem, ha rosszul csinlok valamit. Na ez apámnak valamikor 22 éves koromban jutott eszébe, és bepótolta azt a pofont. Nem éreztem jogosnak, be is volt rúgva, úgyhogy visszadtam a sallert. Legalább 1 kijárt neki.

Nem szégyelltem magam, most sem. Eljátszotta már korábban a tiszteletemet.

2011. aug. 26. 11:39
 23/29 anonim válasza:
mellesleg ha már itt járunk ennél a témánál, normális az ha már 16 évesen elakarok költözni otthonról (szülők miatt, mostanában nem jövök ki túl jól velük) nem messzire csak hát a szomszéd faluba/városba.. vagy éppen a község másik végére.. mert már egyre többet veszekszünk
2011. aug. 26. 11:52
 24/29 anonim ***** válasza:

Nos, ha engem ok nélkül bántan a szülőm, én ugyan nem hagynám magam.

Nem értem, miért hazudsz, ha rákérdeznek a sérülésedre?Én a helyedben megmondanám az igazat.Anyád nem érdemli meg, hogy mentegesd mások előtt, amit tett, az az ő szégyene, nem a tied!Az orvosnál is nyugodtan megmondhattad volna az igazat, ha feljelentette volna, talán visszafogta volna magát kicsit anyukád.Szerintem ő visszaél a jóságoddal!

2011. aug. 26. 11:53
 25/29 anonim ***** válasza:

Tini voltam, fent voltak a barátaim, az öcsém modellezett, megnézték az egyik elkészült tankját, baleset történt, lejött az egyik kereke. Mikor a többiek elmentek apám nagyon elvert. Két héttel korábban jött meg a vérzésem és napokig szédültem. Anyám elvitt az ügyeletre és könyörgött, hogy ne mondjam el az igazat. Gyerek voltam, nem mondtam el.

Azóta elváltak, nekem saját családom lett, szerencsére maradandót nem okozott, de sosem felejtem el az esetet.

Én még csak vissza sem szóltam neki, védekezni próbáltam, mikor ütött, de nem voltunk egyenlő ellenfelek.

Vele már nem tartom a kapcsolatot, de mindezek ellenére sem emelnék rá kezet, mert mégis csak az apám. :(

2011. aug. 26. 11:56
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem, szeretetteljes családban nőttem fel. :S Ez borzasztó lehet! :(

20L

2011. aug. 26. 11:57
 27/29 anonim ***** válasza:
nem vertek meg olyan sokszor ,de apám egyszer kiakadt egy túrórudin h én este 9kor miért eszem túrórúdit(valami más baja is volt,az életével ) -abszurd egy szitu volt - kb13 lehettem úgy nekilendült hogy a teraszra rángatott -de annyira sose vert meg h kh legyen belelő ,csak imádta a hatalom érzetet amit ilyenkor gyakorolt egy gyengébb felett. Másnap a szomszédok kérdezték minden ok ? mert olyan kiabálás sikítozás volt :/ -rég történt, 26 vagyok de vannak dolgok amiket nem felejtünk el ,még ha rendeződnek is dolgok,benne marad az emberben .
2011. aug. 26. 12:00
 28/29 anonim ***** válasza:

12:00 vagyok évekkel később voltak még kirohanásai de akkor már úgy neki mentem volna ahogy kell. Ezt tudta is de pszichikai terrorban otthon volt mindig .Volt egy szitu amikor papucsokat hajigáltam hozzá,de ha valami más van kéznél tökmindegy mi azt is hozzávágtam volna.

És egyszer az még fiatalabb koromban volt mikor leköpött ,akkor egy 700 oldalas könyvvel megcéloztam -meglepődött az biztos .

Áhh de mindegy hála az égnek régvolt ,elmúlt.

2011. aug. 26. 12:04
 29/29 A kérdező kommentje:

átérzem, hogy milyen fájdalmas a családon belüli verekedés. ez olyan érzés, mintha kisgyerek lennél is kiraknának az utcára, nincs hova tartoznod. és sérülékeny a lelked. legalábbis én így éltem meg, mivel apámra se számíthattam, testvérem downkóros.. tesómon nem lehetett a düht kitölteni, így ott voltam én. anyám azért bántott engem, mert saját magával nem elégedett..

egy szerencsém volt, hogy a barátaimra és a páromra mindig számíthattam.

nagyon "irigylem" azokat akiknek jó a családi helyzetük. remélem egyszer nekem is jó családom lesz..

mindenkinek megvan a maga "keresztje".. a sorsnak biztos szándéka van ezzel, lehet hogy így akar erősebbé tenni..

2011. aug. 26. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!