Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy egy lányért verekedtél?
Figyelt kérdés
Pl megtetszett egy lány, csak hogy volt barátja és féltékenységből megvert
vagy pl a barátnődre rászállt vki, szóltál neki hogy álljon le és megvert vagy te verted meg mert nem állt le.
Ilyen vagy ehhez hasonló szituk voltak.
Még nem volt barátnőm de ha verekednem kellene lehet hogy alulmaradnék.
2011. ápr. 22. 17:25
1/6 anonim válasza:
még nem mert nem volt okom rá de egy két feles után eltudom képzelni a helyeztet.
2/6 anonim válasza:
Én messzire elkerülöm ezeket a primitív megoldásokat. Nem élünk a középkorban.
3/6 anonim válasza:
én már verekedtem!! bnőmet nem hagyta békén egy pali, persze én azt nem hagytam, de ahogy szokás nem egyedül volt akivel kellet verekednem hanem volt még rajta két haverja kik persze egyből a segítségére siettek, még jó hogy nem vagyok egy puhány gyerek, egy egész nyarat végig melóztam a faterommal kemény fizikai munkát, és persze nem szabad megíjedni sosem még akkor sem ha te egyedül vagy ok meg 3-4en
5/6 anonim válasza:
nem nevezheto verekedesnek, de egyszer egy kolyok kapott tollem egy taslit a suliba mert megfogta a lany feneket
6/6 anonim válasza:
Egyszer volt rá példa. A barátnőm volt pasija beállított az étterembe ahol kajáltunk, és elkezdett beszólogatni, felemelte a hangját.... Szóltam neki többször is nyugodtan, szép szóval, hogy fejezze be. Továbbra is beszólogatott, és tök ideges lett, hogy én teljesen nyugodtan kezelem a helyzetet. Kihívott az étterem udvarára. Hozzá kell tenni, hogy kezdettől fogva lenézett engem, mert mozgássérült vagyok a járás kicsit nehézkesen megy, ezt ő pontosan tudta, és ebből gondolta, hogy nem merem majd megütni. Nem nézte ki belőlem és a meglepetés erejét kihasználva leütöttem. Nagyon sértő dolgokat mondott a barátnőmre, amíg rám mondta nem érdekelt. Azóta már nagyon megbántam, hogy nem ültünk be az autóba és hajtottunk el a francba a verekedés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!