Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Verekedtél már vmelyik szülőddel?

Verekedtél már vmelyik szülőddel?

Figyelt kérdés
mi volt azok? hogy élted meg?
2011. aug. 26. 10:56
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
igazából nem ütöttem meg anyám, csak próbáltam ellökni magamtól. apámnak azt mondta, hogy én vertem meg.....
2011. aug. 26. 11:12
 12/29 anonim ***** válasza:
Te verted meg ,azt neked varrták össze a fejed...
2011. aug. 26. 11:13
 13/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. aug. 26. 11:14
 14/29 anonim ***** válasza:
Annyira boldog vagyok,hogy én egy olyan családban nőttem fel ahol a szülők soha nem verekedtek össze és engem se bántottak soha. Én már a szüleim legkisebb vitájába is belebetegszek:S (amugy nincsenek nagyobb vitáik)
2011. aug. 26. 11:16
 15/29 A kérdező kommentje:

19, ez 17 éves koromban történt. elég nehéz elfelejteni. szerencsére már nem lakom otthon. azóta egyszer anyám azt mondta, hogy szerencse, hogy már nem lakok otthon, mert nem "férünk meg" szerinte..

soha semmilyen vitát nem kezdeményeztem, mindig szép szóval szóltam..

2011. aug. 26. 11:16
 16/29 anonim ***** válasza:

Nálunk az ilyen ordibálás mindig menbosszulta magát.

Emlékszem egyszer ruhapakolás közben anyám idefordult felém, elkezdte a szokásos monológját, majd ahogy megindult kifelé, lendületből lefejelte a ruhák miatt kinyitott szekrényajtót. Magamban röhögtem egy nagyot.

2011. aug. 26. 11:22
 17/29 anonim ***** válasza:

Engem vertek kicsi koromban, de én soha nem ütöttem vissza.

15,5/L

2011. aug. 26. 11:30
 18/29 anonim ***** válasza:

Hú de sajnálom!!!

Szerencse nálunk ilyen nem volt.Eszembe sem lenne,hogy a szüleimet bántsam...Mink sem kaptunk.2 pofonra emlékszem de azt megérdemeltem.....

El hiszem,hogy ezt nehéz elfelejteni.E`s anyud erre nem szólt semmit???

Hogy alakult az életed???

Az ismeröseimnél volt ilyesm....

Sajna az apa alkoholizált,a fia is....A feleséggel állandó volt a vita.A fiú is olyanná vált mint az apja.Össze is ugrottak nem egyszer.Azóta a szülök elváltak a fiú iszik nagyon,(bár azt mondják már nem)

2011. aug. 26. 11:32
 19/29 A kérdező kommentje:

előtte is kaptam már, kiskoromban végig.. de soha nem szóltam, ha jogos volt.

17 évesen már lett egy kis igazságérzetem..

2011. aug. 26. 11:33
 20/29 anonim ***** válasza:
Igen, nekem az anyàm a bàtyàmnak ment neki. Az meg védekezésbõl visszaütött az anyàmnak. Nagyon elitéltem a bàtyàmat. Mindazért, mert a felesége és az anyja teljesen ràuszitottàk a bàtyàmat az anyàmra. Nagyon jól tudom, hogy a bàtyàm imàdta az anyàmat a mindene volt. Viszont a feleségének és az anyjànak ez nagyon nem tetszett. Rossz visszagondolni is rà.
2011. aug. 26. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!