Hogy vegyem rá Anyukámat?
Egyébként ne aggódj,igaza volt az egyik válaszolónak,a középiskola egyáltalán nem meghatározó a későbbiekben.Emlékszem,én mennyit görcsöltem rajta,hogy hova menjek gimibe,jajj milyen tagozat,aztán milyen fakultáció.Mondjak valamit?Kár volt a gőzért...ha a legsz@rabb középsuliba mentem volna és önerőből jól tanulok,akkor is simán felvettek volna.Ilyen érettségit,ami most van,nem nagy szám jól megcsinálni,ha egy kicsit is foglalkozik a tanulással az ember.Persze van abban valami,ha erős középsuliba mész,ahol ált.jó tanuló gyerekek vannak,akkor az ösztönzi,motiválja az embert,hogy ne lógjon ki a sorból,dehát mindenki magáért felel.A dráma tagozat sem egyenes belépő egy fősulira,sőt,anélkül is ugyanolyan esélyed van.Gondolom azért Szegeden van valami dráma szakkör,vagy hasonló...Azért arra is gondolnod kell,hogyha elmész másik városba,akkor magadról kell gondoskodnod és kevesebb időd marad más dolgokra is.
Tényleg,hidd el,a középsuli semmit de semmit nem számít.Gondolj csak arra,hogy most már az érettségit is meg lehet ismételni,más tantárgyból is lehet újat csinálni,emelt szintűzni lehet,ahányszor csak akarsz középsuli után is.Szóval ha akkor gondolod meg magad,nem vagy beskatulyázva.Tényleg,nem kell ezen ennyit görcsölni,élvezd ki ezeket az éveket,hamar lemegy,aztán mehetsz Pestre egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!