Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá Anyukámat?

Hogy vegyem rá Anyukámat?

Figyelt kérdés
Pesten szeretnék suliba menni, de szegedi vagyok.. nem szeretné hogy Pestre menjek tovább tanulni, de nekem ez az álmom,hogy a Vörösmartyba járhassak dráma tagozatra... mit mondjak neki, hogy vegyem rá,hogy mehessek? :|
2011. aug. 26. 10:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az anyagi része egyáltalán nem probléma és fent lakik a Nagypapám és 2 nagybátyám és 1 nagynéném Pesten....
2011. aug. 26. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
szentesen is van drámatagozat a horváth mihály gimnáziumban
2011. aug. 26. 22:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Jé, én is oda akarok menni!
2011. aug. 26. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Szentesen is van dráma suli és van annyira jó (ha nem jobb), mint a pesti. És még közelebb is van.
2011. aug. 26. 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyébként ne aggódj,igaza volt az egyik válaszolónak,a középiskola egyáltalán nem meghatározó a későbbiekben.Emlékszem,én mennyit görcsöltem rajta,hogy hova menjek gimibe,jajj milyen tagozat,aztán milyen fakultáció.Mondjak valamit?Kár volt a gőzért...ha a legsz@rabb középsuliba mentem volna és önerőből jól tanulok,akkor is simán felvettek volna.Ilyen érettségit,ami most van,nem nagy szám jól megcsinálni,ha egy kicsit is foglalkozik a tanulással az ember.Persze van abban valami,ha erős középsuliba mész,ahol ált.jó tanuló gyerekek vannak,akkor az ösztönzi,motiválja az embert,hogy ne lógjon ki a sorból,dehát mindenki magáért felel.A dráma tagozat sem egyenes belépő egy fősulira,sőt,anélkül is ugyanolyan esélyed van.Gondolom azért Szegeden van valami dráma szakkör,vagy hasonló...Azért arra is gondolnod kell,hogyha elmész másik városba,akkor magadról kell gondoskodnod és kevesebb időd marad más dolgokra is.

Tényleg,hidd el,a középsuli semmit de semmit nem számít.Gondolj csak arra,hogy most már az érettségit is meg lehet ismételni,más tantárgyból is lehet újat csinálni,emelt szintűzni lehet,ahányszor csak akarsz középsuli után is.Szóval ha akkor gondolod meg magad,nem vagy beskatulyázva.Tényleg,nem kell ezen ennyit görcsölni,élvezd ki ezeket az éveket,hamar lemegy,aztán mehetsz Pestre egyetemre.

2011. aug. 28. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!