Hogy vegyem rá anyukámat egy kistestvérre? 13/L
Ennyi idősen már tudhatnád, hogy ez nem kívánságműsor. Egy gyereket nem csak megszülni kell, de eltartani, felnevelni, taníttatni is.
A munkahelyéről is 99%, hogy végleg kiesne, és az ő korában, kisgyerekkel, nem egyszerű munkát találni, a segélyből meg téged se tudna felnevelni.
Ha ennyire odavagy, keress kisebb gyerekeket a környéken, akik biztos örülnének, ha játszanál velük, foglalkoznál velük, mint egy jó nagytesó. :)
(14 évesen lett kistestvérem, és hidd el: k.vára nem vesztesz vele semmit, ha nem lesz. Ez már nem igazi testvéri kapcsolat, gyakorlatilag én neveltem fel, hogy cserébe ő legyen a kiskedvenc, én meg a rossz. Kétszer gondold meg, mert utána visszatuszkolni már nem lehet.)
"(14 évesen lett kistestvérem, és hidd el: k.vára nem vesztesz vele semmit, ha nem lesz. Ez már nem igazi testvéri kapcsolat, gyakorlatilag én neveltem fel, hogy cserébe ő legyen a kiskedvenc, én meg a rossz. Kétszer gondold meg, mert utána visszatuszkolni már nem lehet.)"
Rettenetesen sajnálom:( Ez nagyon rossz lehetett :(
Nem hangzik szépen, tudom, de ezt sajnos nem neked kell eldöntened. Ha a szüleid nem akarják, biztosan oka van. Mondom ezt én, aki szintén kb. 15 éves koromig vinnyogtam, hogy legyen kistesóm... Most már értem, miért nem lett, és nem bánom.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!