Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyukámat egy...

Hogy vegyem rá anyukámat egy kistestvérre? 13/L

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 19:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
55%
Sehogy, mert már nagy lenne köztetek a korkülönbség.
2011. máj. 15. 19:21
 2/35 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, nekem anno nem sikerült. De mióta szültem abszolút megértem őt.
2011. máj. 15. 19:21
 3/35 anonim ***** válasza:
86%
sehogy... ez nem egy kiskutya amire csak úgy rá lehet venni valakit
2011. máj. 15. 19:26
 4/35 anonim ***** válasza:
84%
Fura nekem ilyet olvasni, én azért hisztiztem, hogy ne legyen kistestvérem.
2011. máj. 15. 19:26
 5/35 anonim ***** válasza:
84%
13 vagy. Hacsak nem szült nagyon fiatalon, lehet, hogy már a kora miatt se szeretne. És anyagilag beleférne? Egy gyerek nem olcsó ám.
2011. máj. 15. 19:27
 6/35 anonim ***** válasza:
74%

Ennyi idősen már tudhatnád, hogy ez nem kívánságműsor. Egy gyereket nem csak megszülni kell, de eltartani, felnevelni, taníttatni is.

A munkahelyéről is 99%, hogy végleg kiesne, és az ő korában, kisgyerekkel, nem egyszerű munkát találni, a segélyből meg téged se tudna felnevelni.

Ha ennyire odavagy, keress kisebb gyerekeket a környéken, akik biztos örülnének, ha játszanál velük, foglalkoznál velük, mint egy jó nagytesó. :)

(14 évesen lett kistestvérem, és hidd el: k.vára nem vesztesz vele semmit, ha nem lesz. Ez már nem igazi testvéri kapcsolat, gyakorlatilag én neveltem fel, hogy cserébe ő legyen a kiskedvenc, én meg a rossz. Kétszer gondold meg, mert utána visszatuszkolni már nem lehet.)

2011. máj. 15. 19:29
 7/35 anonim ***** válasza:
50%

"(14 évesen lett kistestvérem, és hidd el: k.vára nem vesztesz vele semmit, ha nem lesz. Ez már nem igazi testvéri kapcsolat, gyakorlatilag én neveltem fel, hogy cserébe ő legyen a kiskedvenc, én meg a rossz. Kétszer gondold meg, mert utána visszatuszkolni már nem lehet.)"

Rettenetesen sajnálom:( Ez nagyon rossz lehetett :(

2011. máj. 15. 19:30
 8/35 anonim ***** válasza:
81%
Esetleg mikor anyukád ráér, üljetek le a fénykép albumoddal, kérdezd meg, te milyen kisbaba voltál, mikor mosolyogtál és kire először, mikor fájt a hasid, mit csinált veled stb...aztán kérdezd meg, nem szeretne megint olyan szép és aranyos babát dajkálni, amiből már te is bőven kivennéd a részed és számíthatna a segítségedre.Édesanyád kora persze, meghatározó. És tudd: ha nemet mondd, ne erőltesd. Egy gyermeket fel kell nevelni, iskoláztatni kell. Ezt csak a szüleid tudják eldönteni...
2011. máj. 15. 19:33
 9/35 anonim ***** válasza:
82%

Nem hangzik szépen, tudom, de ezt sajnos nem neked kell eldöntened. Ha a szüleid nem akarják, biztosan oka van. Mondom ezt én, aki szintén kb. 15 éves koromig vinnyogtam, hogy legyen kistesóm... Most már értem, miért nem lett, és nem bánom.

28/N

2011. máj. 15. 19:33
 10/35 A kérdező kommentje:
Anyukám 36 éves. És én nagyon szeretném ha lenne egy kistestvérem, olyan rossz, amikor a barátnőm írja, hogy "Pillanat, a kishúgom sír", vagy amikor látom a szomszéd kisfiút az öccsével játszani. És én is szeretném ha lenne egy kistestvérem, akire vigyázhatnék, akivel játszanék...
2011. máj. 15. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!