Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyukámat egy...

Hogy vegyem rá anyukámat egy kistestvérre? 13/L

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 19:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%
Kérdezted már,hogy mi az oka,hogy anyukád nem szeretne?
2011. máj. 15. 19:41
 12/35 anonim ***** válasza:
65%
Most még ezt gondolod, de pár év múlva csak nyűg lenne. Én is sokáig szerettem volna kistesót, de mára ez elmúlt. :) Te is ki fogod nőni. Nekem van egy 14 évvel idősebb bátyám nagyon jó a kapcsolatunk, de azért még sem vagyunk olyan közel egymáshoz.
2011. máj. 15. 19:41
 13/35 anonim ***** válasza:
73%
Sehogy! Nyilván alapos oka van annak, hogy anyukád nem akar több gyereket. Ne nyúzd emiatt akkor sem, ha neked hiányzik. Ha akart volna, azt már a te kiskorodban megtette volna. De nem akart. Ki tudja, miért...
2011. máj. 15. 19:43
 14/35 anonim ***** válasza:
66%
A kistestvért viszont nem neked kell ellátni, etetni és ruházni sem. Szerintem anyukád nem véletlen nem vállalt még egy gyereket. De menj oda hozzá, beszélgessetek, mond el neki te nagyon vágynál egy kistestvérre és szeretnéd megkérdezni, hogy az anyagi helyzetetek engedné-e vagy anyukád nem szeretne-e még egy babát, stb. És azt is tudnod kell, hogy 30-35 éves kor felett a szülés kockázata már egyre nagyobb, nehezebben viseli az ember a terhességet, gyakrabban előfordulhatnak kockázatok ill. rendellenesség a magzatnál.
2011. máj. 15. 19:44
 15/35 anonim ***** válasza:
67%

Előbb már írtam.

Hát tudod... ebből az jönne be, hogy vigyázhatsz rá. Mikor a többiek mennek valahová, te otthon ülsz és vigyázol rá, meg suli után mehetsz elhozni az oviból, nem lehet elmenni egy fagyira se.

Főleg, ha te erőlteted a dolgot, mérget vehetsz rá, hogy sok felelősséget és munkát áthárítanának rád az őseid.

És ha neked épp a barátoddal, a haverokkal jobb lenne menni, vagy jó lenne, ha átjöhetnének, szeretnél elmenni hétvégén, akkor se lehet, mert ott a kistesó... aki még csak kettő, aki még csak öt, aki még csak nyolc éves, és vigyázni kell rá. Te nem dolgozol, ráérsz, különben is te akartad, hát tessék!

Hidd el, még két év, és a pokolba kívánod. Egy kis anyuka lennél, és nem egy kamasz, aki már néha-néha kicsit szabad is lehet.

Játszani elég nehéz vele, mert egyszerűen tényleg túl nagy a korkülönbség.

Türelem, türelem. :D Még (jó)pár év, és lesz sajátod.

Akkor is rettentően élvezni fogod a babázást, és te biztos, hogy felnőttként rettentően vágyni fogsz az anyaságra. Akkor az is sejteni fogod, mivel jár, miről szól.

Mennyivel könnyebb lesz, ha te vonhatod be anyád a babázásba, és néha átviheted az unokát.

2011. máj. 15. 19:45
 16/35 anonim ***** válasza:
80%
Beszélgess vele erről. Én 12 éves voltam amikor megszületett az első kisöcsém, 15 amikor a második, és most 19 évesen a harmadik. Én egyáltalán nem érzem őket nyűgnek, sosem éreztem. Azt sem hiszem, hogy ez nem lenne igazi testvér kapcsolat. Nekik mindig én leszek A nővér, akihez szaladhatnak, ha bármi bajuk van, akivel megbeszélhetik azt, amit anyával nem mernek, és aki majd a gyermekeiket gyógyítja. Utóbbit már most ki is használják, amióta az orvosira járok még inkább én vagyok a csodálnivaló nővér :) Szóval én ezzel a "nyűg ilyen nagy korkülönbséggel" egyáltalán nem értek egyet. Viszont, az tény, hogy sok gondja volt édesanyámnak a terhességgel. Két öcsém van édesanyámtól, és mindkettő koraszülött lett, mert anyukámnak terhescukra volt (38 és 40 éves volt). Utólag megtudtam, hogy azért nem lett addig kistestvérem (pedig 3 éves koromtól kérleltem őket), mert édesanyám egy műtét következtében folyamatosan elvetélt ennyi éven át. Szóval sok indoka lehet anyukádnak, hogy miért nem szült eddig. Őszintén ülj le vele, és beszéljétek meg. Lehet az oka a pénz, az egészségi állapota, vagy az, hogy azt hiszi, te nem örülnél neki. Viszont ha egyértelműen nemet mond, törődj bele, és esetleg dajkálj más gyerekeket.
2011. máj. 15. 20:00
 17/35 anonim ***** válasza:
78%
Az én anyukám is 36 volt mikor én születtem, bátyám pedig akkor volt 13 éves. Én azóta 17 vagyok, anyáék örülnek, hogy vagyok, mert különben egyedül lennének kettecskén itthon, mert tesóm már 30 éves, legalább 10 éve nem él itthon. Így is szomorúak, hogy én is elkerülök jövőre, és mostmár tényleg egyedül maradnak. De persze erre nem tudod anyukádat rávenni, hogy szüljön gyereket, ezt neki kell eldönteni, hogy szeretne-e, vagy sem, de igazából még nincs kicsúszva az időből. :)
2011. máj. 15. 20:07
 18/35 anonim ***** válasza:
64%

régen jártam egy fiúval, akinek van egy nővére. a lány épp akkor érettségizett, mikor a srác a legsírósabb korszakában volt.

persze imádják egymást, de nem csak szépségei vannak a kisöcsinek vagy kishúgnak, hanem iszonyat sok felelősség, lemondás, és néha nagyon nagy tehernek érzed.

2011. máj. 15. 20:17
 19/35 anonim ***** válasza:
43%
Hmm...én 14 vagyok és anyukám 36. Nekem van egy nővérem de én is nagyon szeretnék egy kistesót. Lehet h hamar kikészítene. De van egy barátnőm akinek van 2 öccse és amikor beszél róluk az olyan jó. Olyankor belegondolok h én is mennyi mindent tudnék velük csinálni. Nekem nem sikerült rábeszélnem :/
2011. máj. 15. 20:39
 20/35 anonim ***** válasza:
45%
Erre inkább apádat kérd meg:D
2011. máj. 15. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!