Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyukámat egy...

Hogy vegyem rá anyukámat egy kistestvérre? 13/L

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 19:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
55%
Neked csak tárgynak kéne a kistesó, felvágni vele, de ez nem játék. Ha megunod nem dobhatod ki mint a barbi babáidat, fél év múva te anyáznál a legjobban amikor nem lehet tőle aludni. azt se tudod hogy mit akarsz, kicsi vagy még.
2011. máj. 15. 22:00
 22/35 anonim ***** válasza:
76%

12 illetve 13 éves voltam, amikor a testvéreim megszülettek. Ez már nem az az igazi, egymás mellett felnövő testvéri kapcsolat, hanem mindig is inkább a dajkájuk voltam, olyan mint egy nagynéni. Persze ez is szép, de ha társra vágysz a kistestvér személyében, csalódni fogsz. Kamaszkoromban engem egyébként baromira zavart, hogy néha az anyjuknak hittek, kaptam lesajnáló pillantásokat, hogy biztos leányanya vagyok:)) Ők ketten inkább egymásnak az igazi testvérei, én inkább hasonló tekintély vagyok a szemükben mint a szülők. Gondolj bele: bőven felnőtt voltam már, amikor ők még csak általános iskolások voltak.

Ami meg a "rávevést" illeti: ezt nem lehet előírni senkinek. Ha anyukád szeretett volna még egy gyereket, már bevállalta volna, úgyhogy én a helyedben hanyagolnám a témát.

2011. máj. 16. 08:21
 23/35 anonim ***** válasza:
73%
miért nem kérdezed meg édesanyádat???
2011. máj. 16. 13:47
 24/35 anonim válasza:
Annak aki azt írta h nagy a korkülönbség azt mondanám szerintem nem számíit.köztem és a hugom között 18 év van és imádom, sőt én mondtam a legjobban hogy tartsuk meg. amúgy a kérdezőnek annyit hogy én is mindig könyörögtem érte nem volt a válasz. aztán itt van. ha jönni akar jönni fog úgyis :)
2011. máj. 23. 16:34
 25/35 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy nálad nem számít, de akkor te kivételes eset vagy, mert az ismerőseim körében kapásból 5-öt fel tudnék sorolni, ahol a rossz testvéri viszonyt a hatalmas korkülönbség okozta. Egyszerűen nem tudnak úgy összecsiszolódni, a nagyobb gyerekre rásózzák a kicsit, megszűnik az addigi nyugodt kis élete, ez konfliktusokat eredményezhet.
2011. máj. 23. 17:14
 26/35 anonim ***** válasza:
92%

Írod, barátnődnek van kicsi húga. Mi lenne, ha átkéreckednél babázni?

Nekem 12 éves a lányom, ő is panaszkodik, hogy jó lenne egy cuki kisbaba, de nem lehet. Két okból. Nem bírnánk anyagilag, ha kiesne a fizetésem, plusz még egy éhes száj.

Nem lehetek terhes.

A lányom császárral született, és több helyen is megsérült a méhfalam.

Háromszor vetéltem el, de ezt nem tudja. Egyszer egy öthós magzatot.

Három éve volt az utolsó vetélésem.

Most szeretném elköttetni a petevezetékem, mert nem tudok kihordani még egy gyereket. Nem tudom elmondjam-e neki.

Bocsánat ezt nem ide kellett volna.

2011. máj. 23. 17:19
 27/35 anonim ***** válasza:

A kistesó addig jó amíg az mondják a szülők,hogy:vigyázz a testvéredre.

TE:de anya ma moziba akartam menni a barátnőimmel.

Anya:majd mész legközelebb.(ez jó 5-7 év mulva lessz esedékesú

2011. máj. 23. 19:06
 28/35 anonim ***** válasza:

Tudod ez sokkal több annál ám, mint hogy te játszani babázni szeretnél.

Én is akartam 14 évesen, osztálytársamnak volt és én is irígy voltam. De csak úgy , mint egyik válaszoló írta, mióta nekem van sajátom, döbbentem rá, hogy gőzöm sem volt arról miről is beszélek, mit akartam a család nyakába varrni. Majd te is megérted hidd el !

2011. máj. 23. 19:12
 29/35 anonim ***** válasza:

A kis tesó nem egy menő cipő vagy táska, hogy ha a másiknak van nekem is kell. A szüleid ha majd akarnak másik gyereket hidd el lesz testvéred. Én is folyton nyaggattam anyámat érte tini koromban. Férjemnek 3 testvére van. Szereti őket nagyon, de nekem nagyon fura, hogy náluk ugye 4 felé kellett osztani mindent, annyi emberhez kell mindig alkalmazkodni, stb. Neki ez természetes, máshogy el se tudná képzelni. Nekem nagyon fura. Ha született volna kistestvérem amikor 14-15 vagyok nem tudtam volna alkalmazkodni ahhoz, hogy nem csak én vagyok a szüleimnek, hanem valaki más is. Biztos "utáltam" volna egy ideig emiatt, meg, hogy ő vele foglalkozik mindenki. Ez így kívülről álmodozva fel sem merül, de a testvérek "utálják" egymást. Ez jó esetben felnőttkorra elmúlik. A féltékenység úgy fog feltörni benned, hogy észre se veszed.

24/N

2011. máj. 23. 19:17
 30/35 anonim ***** válasza:
Hidd el nem olyan jó a kistesó, nekem nincs, de ismerősömnek(Lány) van egy öccse, és elég félresikerült gyerek szegény :D Vasalókat meg pengéket dobál a nővéréhez és mindig megfenyegeti hogyha elmeri mondani nagyon megbánja... A nővére meg ráhagyja. Szóval rosszul is elsülhet. :D
2011. máj. 23. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!