Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyukámat egy...

Hogy vegyem rá anyukámat egy kistestvérre? 13/L

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 19:20
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
0%

Heló!

A verzió:

,,Anyu! Csináljatok egy kistestvért!''

Ismered azt a mondást, hogy fiatalság bolondság? Na gondold át, Afrikában több millió ember éhezik, bírom a problémádat, megérte beköttetni a netet;)

2011. máj. 23. 20:37
 32/35 anonim ***** válasza:

én is nagyon szerettem volna, sokáig is rágtam anyukám fülét. végül lett. 11 éves voltam, mikor megszületett. igaza van egy előző válaszolónak, ez sajnos már nem az az igazi testvéri kapcsolat amit úgy szerettem volna...

sajnos úgy gondolom jobb lett volna ha nem született volna tesóm.

2011. máj. 24. 09:36
 33/35 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet erőltetni.

én pl akor születtem meg mikor anyám már 39(!!!) éves volt

és addig az én nővéreim is folyton kérték hogy hagy legyen egy kistesójuk meg minden,és multkor beszélgettem anyával és kiderült hogy szerettek volna hamarab is gyereket,de nem jött össze mert méhen kívüli terhessége volt anyukámnak és 5 percen múlt az élete a műtőben. szóval azután egy ideig nem nagyon próbálkoztak.

de végül terhes lett VELEMM :333

2011. jún. 14. 10:51
 34/35 anonim ***** válasza:
jah és azt kihagytam h 13L :33
2011. jún. 14. 10:51
 35/35 anonim ***** válasza:

Kérdezdmeg a barátnőd,hogy neki jó e,hogy folyton a kistesojára kell vigyázia,hogy chat közben nem tud végig írni egy mondatot mert a tesot kell etetni,fürdetni,altatni stb...

A válasz tuti,hogy NEM lessz.

2011. jún. 14. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!