Hogyan vegyem rá az anyukámat, hogy már nem vagyok olyan kislány?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy vegyem rá az édesanyámat arra, hogy ne kezeljen kislánynak. Jó még nem vagyok felnőtt meg semmi csak 14 éves vagyok de úgy kezel mint egy 10 évest :/ hogyan közölhetem vele?2011. aug. 10. 21:50
1/10 anonim válasza:
ne akarj olyan hamar felnőni. anyukádnak mindig a kicsi lánya maradsz.
inkább örülj, hogy valaki félt, és gondoskodik rólad.
hidd el, 10 év múlva már bánni fogod, h most annyira nagylány akartál lenni.
2/10 anonim válasza:
"-Anyu! Nem vagyok már 10 éves! Kezelj a koromnak megfelelően! Köszi!"
3/10 anonim válasza:
Amikor teljesen nyugott ülj le vele és beszéljétek meg . Nekem bevált .Good Luck.
4/10 anonim válasza:
Mert, mit értesz az alatt h kislánynak kezel? Példákat kérünk, mert lehet h nem neked van igazad, de lehet h igen.
5/10 A kérdező kommentje:
pl: ha nélküle meg ruhát vásárolni akkor kis micimackós felsőket vesz + 4re haza kell érem nem enged be a városba és nem enged el othonról sétálni csak azt hogy átmenjek valakihez vagy átjöjjön vlaaki:O
2011. aug. 10. 22:03
6/10 anonim válasza:
szokj hozzá, még csak 14 vagy. majd ha betöltöd a 18at akkor kicsit lazulni fog a póráz. nyugi.
7/10 anonim válasza:
Hát ezek nem katasztrofálisak ám! :D
Szóval: a micimackós, ok, az gáz, de mondd meg anyudnak h már nem tetszenek az ilyesmik, meg fogja érteni.
Az h nem enged el sétálni, az nem tudom miért van. Lehet h nagyvárosban élaktok és félt! Ez érthető, pár év és mehetsz.
Annak meg örülj h mehetsz a barátaidhoz, és viszont!
8/10 anonim válasza:
drága te még mindig kislány vagy tök mindegy ,hogy 10 vagy14.
9/10 anonim válasza:
Én is kislány vagyok még 14 évesen. Egyébként meg: mosogass el, a saját pénzedből vásárolgass, ne kérj kölcsön tőle, te pucold az ablakot, te porszívózz a saját szobádban... Tessék: Ezzel jár.
10/10 anonim válasza:
21 évesen is van micimackós felsőm:D az azért nem gáz:D
Nem a micimackós felső a gáz hanem hogy 14 évesen felnőttet akarsz játszani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!