Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban erotikus álmok?...

Házasságban erotikus álmok? Miért?

Figyelt kérdés

Nektek volt olyan, hogy azt álmodtátok, hogy egy másik férfival szeretkeztek? Nem álmodozásra gondolok, éjjeli álmokra. Arról az ember nem tehet.. Mire utalhat? 3 éjjel egymás után ugyanazzal a férfival voltam álmomban. Nem értem miért, és miért pont vele, ezer éve nem láttam, és soha nem volt köztünk semmi, még baráti viszony sem. Létezhet, hogy mivel most hagytam abba a fogamzásgátlót, meghülyült a hormonrendszerem?

A másik, ezt elmondtam a férjemnek. Leírom a reakcióját majd, mert erről is lenne kérdésem, de előbb érdekelne, veletek fordult-e ilyen elő. Köszi!

2011. aug. 26. 07:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nehogy már emiatt szétmenjetek?! Én még azt is elmondtam a páromnak, hogy nagyon vonzódom egy másik férfihez és még ezt is meg tudta bocsátani, ugyanúgy működik a kapcsolatunk, mint előtte. Amig csak álmodsz, addig ez csak egy jel marad, hogy valami hiányzik, hogy másra vágysz, de erről nem tehetsz, esetleg tehetsz ellene. Belül úgyis érzed, hogy ez csak egy álom vagy több van mögötte.
2011. aug. 27. 12:22
 22/23 anonim ***** válasza:

egy férfinek életbevágóan fontos azt érezni, hogy az ágyban ő a párjának álmai pasija!!!

ezzel az egész önérzetében megingattad!

egy férfi imádja, ha ő az isten - kis túlzással

te ezt az érzést most elvetted tőle

illetve tuti, hogy ő azt hiszi kevés neked az ágyban ezek után

és a szex életbevágó egy férfinek a kapcs-ban

szóval valami így tényleg megromlott ... benne...irántad..

2011. aug. 29. 10:40
 23/23 anonim ***** válasza:

szerintem ez butaság.

és amikor egy férfi nézi meg a nőket, akkor meg bennünk kellene, hogy összeomoljon egy világ? Mi is megbocsájtjuk nekik. nem az lenne a normális, ha egy erotikus álomnak sem tulajdonitanának nagy jelentőséget a pasik, de ők már csak ilyenek. nekik mindent szabad, mi meg vezekelhetünk még az álmaink miatt is. szerintem nem vall érett viselkedésre, ha neheztel emiatt rád. az már más kérdés, hogy te mit gondolsz róla...

2011. aug. 29. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!