Házasságban erotikus álmok? Miért?
Nektek volt olyan, hogy azt álmodtátok, hogy egy másik férfival szeretkeztek? Nem álmodozásra gondolok, éjjeli álmokra. Arról az ember nem tehet.. Mire utalhat? 3 éjjel egymás után ugyanazzal a férfival voltam álmomban. Nem értem miért, és miért pont vele, ezer éve nem láttam, és soha nem volt köztünk semmi, még baráti viszony sem. Létezhet, hogy mivel most hagytam abba a fogamzásgátlót, meghülyült a hormonrendszerem?
A másik, ezt elmondtam a férjemnek. Leírom a reakcióját majd, mert erről is lenne kérdésem, de előbb érdekelne, veletek fordult-e ilyen elő. Köszi!
Amikor a párommal nem stimmel valami köztünk, bejön a feszültség, olyankor előfordul, hogy a 18 éves kori szerelmemmel álmodok. Nem szexuális témájút, mert az nagyon plátói volt, meg már felesége van és ezért se tudom még álmomban se elképzelni...csak egyszerűen láttam őt, az arcát. Annyira szerelmes voltam belé, emlékszem egyszer csak bámultam a karját és még mai napig emlékszem a karjára...Szóval amikor ő felbukkan álmomban, rögtön tudom, hogy baj van a kapcsolatomban.
Múltkor egyszer igen, akkor vadidegen pasikkal volt erotikus álmom, soha életemben nem láttam őket, nem is emlékszem rendesen, de tudom hogy akkor is volt vmi párkapcsolati gondom.
Ennél sokkal durvább, egyszer nőkkel álmodtam és baromira rájuk gerjedtem. Na ilyen soha életemben nem fordult elő velem azelőtt és azóta se! Megláttam egy ártatlan festményt egy könyv borítóján és megállt bennem az ütő, mert észrevettem, hogy nő és fú...nagyon furcsa volt. Ez kb.1 napig és 1 éjszakáig tartott és nem tudom mással magyarázni, csak hogy esemény utáni tabit vettem be akkor és az hatott így rám. Nem tudom milyen hormon van benne, tudom hogy nagyon nagy adag, de totál olyan érzésem volt, hogy arra az 1 napra kicsit pasi lettem:)
Feltettem kérdésnek itt a gyakorin is, de semmi értelmes választ nem kaptam rá.
az álmokban szerintem nem a személyeknek van jelentősége, hanem az érzésnek, amit az álomban érzünk
rossz, jó, kellemes, hétköznapi, izgalmas, vicces, stb
az érzések mutatják azt álomban ami hiányzik nekünk, vagy amitől esetleg félünk, vagy ami éppen foglalkoztat, vagy amire vágyunk, mindent ami nem tudatos - nappal nincs a felszínen
tehát szerintem nem a kép a lényeg, hanem amit alatta érzünk - amiről nappal nem tudtunk, vagy nem állt össze
szóval ha izgalmasabb az álmod mint az életed, egyszerűen csak az izgalom hiányzik, amit álmodban pótoltál magadnak, vagy kiváltotta a hatást, hogy nappal is hiányérzetként éld meg
ha rémeket álmodsz, jelenti szerintem, hogy valami nincs rendben, belül nyugtalan vagy, vagy beteg vagy, és ezzel felráz, hogy tenni akarj ellene.
stb stb nem elemzgetek tovább
még annyit: sztem a férj mindegy hogy fogadta, ő mint férfi, szerintem megannyi nővel álmodik
ha negatív volt a hír hallatán, lehet féltékeny, birtokló, az nemigen vall tiszta szerelemre, sőt félhet attól, hogy ő nem lenne jó esetleg neked az ágyban-önbiz.hiány
ha semleges volt: akkor nem tudja mit kezdjen az infoval, hova tegye, de különösképpen nem érdekli
ha pozitív volt: szerintem olyan nincs
Maga az álom semmit nem jelent. Hogy aztán ezen túl neked jelent-e valamit, azt csak te tudhatod.
Viszont minek ezt elmondani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!