Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek? Ti...

Miért ilyenek az emberek? Ti is észrevettétek? Ilyenkor, hogy szóljak vissza?

Figyelt kérdés
1.Nekem ma lett elegem,hogy ezen az oldalon mindig,mindenbe belekötnek,megsértenek,megbántanak,bunkók velem,velünk,pedig csak egy egyszerű kérdést tettem fel,és semmi olyat,amiért le kellene hülyézni :/ Én 2 éve vagyok fent ezen az oldalon,de egy fél éve kezdődött az,hogy elkezdett mindenki hülye kérdéseket ki írni,és beszólogatni,régen ilyen nem volt,és már nincs is kedvem feljönni ide...2.meg máshol is ilyenek,még az ismerősök is!Ha van valamid,akkor rögtön elkényeztetett,vagy gazdag vagy,beszólnak érte :( és nálam az a baj,hogy nem vagyok nagy szájú,és nem tudok visszaszólni,ezért mindig ki kezdenek.Ilyenkor mit csináljak? 15/L
2011. aug. 25. 22:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
62%

CSak szivatlak B+ Te mindent szeretsz a melledre szívni?

B++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D:D!!!!

2011. aug. 25. 23:07
 22/28 anonim ***** válasza:
48%

ilyenek az emberek, ez nem szeretetország, hanem magyarország. az irigység, és rosszindulatúság országa. ezért tart minden ott ahol..

ne az itteni embertől várd a megoldást, tényleg max recept területén..

2011. aug. 25. 23:09
 23/28 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy meg ha szivat valaki akkor miért nem mész oda, és ordítasz teli torokbóla képébe miközben rázod az öklödet B+!!

A Feleségem is mindíg ezt csinálja, és totál begerjedek tőle B+!!!!

2011. aug. 25. 23:10
 24/28 anonim ***** válasza:
58%
az emberek inkább másnak kívánnak rosszat, mint hogy tegyenek magukért..
2011. aug. 25. 23:10
 25/28 anonim ***** válasza:

Sok megsavanyodott ember válasza...

Azokat szidtok akik jókat nevetnek olyanokon túlnyomó többségben akik meg is érdemlik.

Ahelyett hogy ti is nevetnétek... a nevetés a legjobb gyógyszer!

2011. aug. 25. 23:23
 26/28 anonim ***** válasza:
Melyik az a kérdés, amelyiket feltetted?
2011. aug. 25. 23:48
 27/28 A kérdező kommentje:
Hát kitöröltem,mert annyira idegesített :/ ám volt több is,például valami lett a robogómmal,erre beszóltak,hogy béna vagyok,mert nem tudom kicserélni a gyertyákat....hát lány vagyok,honnan tudja,nem értek hozzá.Meg volt még pár,az például fogyókúra,szépség meg ilyenek erre ott is beszóltak,hogy dagadt disznó vagyok,meg nem akartam priviben irkálni valakivel és le lettem rib*****!
2011. aug. 26. 00:00
 28/28 anonim ***** válasza:

Nosss túl érzékeny vagy ezt vetkőzd le mert az interneten nem fogsz mást kapni.

Gyertya kicserélése, nem gáz ha nem tudod, bár ha jól tudom (nekem nincs) azt tanítják, vagy tanítani kéne a jogsihoz. Kérdezz meg egy férfi rokont vagy a szomszéd bácsit, segíteni fog.

Szépség kérdések. Édesem, kérdezz bátran, és selejtezd bátran a válaszokat.

Nem fogod tudni kikerülni a parasztokat.

És had legyek őszinte ha egy ilyen oldalon kétségbe esel az idióták miatt meg is érdemled. Akkor ne gyere ide nem neked való hely, de akkor az egész internet nem neked való. Ha meg választ akarsz a kérdésedre fújd fel magad és fogalmazd meg rendesen a kérdésedet, nagyobb eséllyel kapsz rá rendes választ. De ha kérdezel arra is készülj fel hogy valaki őszinte véleményt ad, amit nem vártál.

Ezek nem a barátnőid nem fognak bólogatni neked.

Viszont ha megtanulsz szelektál akkor választ is kapsz majd a kérdésedre. Bár én bizonyos dolgoknak a hitelességét megkérdőjelezném. De mondjuk szépség kategóriában nem gáz annyira a dolog.

2011. aug. 26. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!