Miért ilyenek az emberek? Ti is észrevettétek? Ilyenkor, hogy szóljak vissza?
Sok ideges ember ezzel próbálja levezetni a feszültséget...
Belém is sokszor kötöttek már. Ezeket jobb észre sem venni.
Én is legalább 2 éve vagyok fenn és anno is ment a bunkózás itt, nyugi. (plusz a való életben)
Amúgy emberek, azért ilyenek.
Régi dakota mondás H*lye kérdés, h*lye válasz.
Sokan az irtózatos betegségükre itt keresnek gyógymódot, ahelyett hogy orvoshoz mennének, na ők tényleg h*lyék. És ez igaz mindenkire aki szakmai kérdéseket akar megválasztoltatni.
Interneten keresztül nem lehet táv gyógyítani, sem autót szerelni, sem ufót vadászni, házi feladatot meg nem itt a gyk-n lehet megoldani. Mert egyszerűen nem hiteles, és mert veszélyes is olyan emberekre hallgatni bizonyos dolgokban akik anonimok. Az interneten bárhol veszélyes lenne. Szerintem ezek a kérdezők meg is érdemlik ezeket a válaszokat.
Itt ami nem veszélyes az a recept csere és hasonlók de azok is fenntartással
Tovább menve
Az ha valaki sérteget az interneten ne vedd magadra, csak energiát pazarolsz és lelki nyugalmadat bolygatod meg ha ezeket magadra veszed. Lehülyéztek, na és? Le k*rváztak had legyen elégedett vele, hogy jól beszólt neked. se kutyád se macskád nem kell vele foglalkozni.
De had kérdezzem meg mégis miért zavar ez téged?
Hogy jutott le az agyacskádig hogy az internetes nagyarcok sértegetései bármit is érnek? Ez minden jóindulatommal mondom, elég butácska dolognak tűnik.
Ez egy kemény világ főleg kemény ez az oldal. Igen sokan röhögni járnak ide. Főleg az ezoterika és a sexualitás topic érdemli ki a bolondokháza jelzőt.
Hát, mindig lesz olyan ember aki okosabb nálad, valaki nagyon ragaszkodik a téveszméihez...
háát szedj fel egy kis humort, édes, mert az emberi h*lyeséget nem lehet másképp kibírni csak ha nevetsz rajta.
Tanulj meg kérdezni. Lehet hogy a válaszoló közönség ebben találta a problémát. Rosszul tetted fel a kérdést így nem várhatod hogy jól is válaszoljanak rá.
Én is tettem fel kérdést, lehet túl jól írtam meg mert nem lehetett belekötni, és nem nagyon válaszoltak.
Egyébként én is észre vettem ha értelmes választ írok mindenki sz*rik rá de ha elkurjantom magam egy érzékeny pontra (mondjuk politika, vagy történelem témában) rávilágítva rögtön nekem esik mindenki. Persze nem feltétlenül van igazam.
Ez azért van mert a válaszolók nem értenek hozzá, ezért fontos témában csak vélemény kutatás miatt érdemes kérdezősködni itt, és azt sem szabad túl komolyan venni.
Ne háborogj az internet miatt ez ilyen volt lesz és van. Ez nem jó és nem rossz, csak tudni kell használni. Igen veszélyes is lehet ilyen fiatal kislányoknak.
Szépjóéjszakát
én anno megkérdeztem ugyanezt,hogy miért itélnek el alakit ha gazdag,ha szegény,ha magas,ha alacsony,ha túl okos,ha túl hülye ha szép vagy ha csúnya.
a válasz végülis az volt,hogy én is elitélem azokat akik másokat elitélnek:D
jó mi?
ne halgass senkire,itt még Terézanyába is belekötnének.
sokan csak észt osztani,okoskodni,szemétkedni járnak fel.
én teszak magasról az ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!