Észrevettétek hogy vannak akik ezen az oldalon a válasz megadása helyett beszólogatni jár ide, és gyakran elkezd durvulni a szócsata? Ilyenkor senki nem csinál semmit?
Teljesen igazad van.
Múltkor humor kategóriában tettem fel egy kérdést, a tipikus magyar embernek mi a reakciója:
Menj inkább írd meg a házidat.
Persze ennél vannak sokkal idegesítőbb hozzászólások is.
A magyarok ott kötnek egymásba ahol tudnak.Leginkább köszönhető ez a politikusoknak.Ha híradót nézel, ott is állandóan megy a szókarate a két párt között.És az emberekre meg persze ráragad ez a kötözködési módszer.És még sztem azért is,mert itt büntetlenül lehet nagy a szája mindenkinek.
Már ne haragudj , de ezt a kérdést miért a számítástechnika részhez írtad?
Egyébként meg engem ez nem érint, általában csak akkor szólogatnak be ha:
- nagyon idióta kérdést tesz fel a kedves kérdező
- a kérdező olyat szeretne, ami nincs. Esetleg azt se tudja hogy mit akar kérdezni.
Engem leginkább az zavar hogy a segítségemet-vagyis a helyes választ-nem köszönik meg. A sok warezolós kérdésről meg inkább ne is beszéljünk...
Egyes emberek nem képesek felfogni hogy ez nem warez oldal, csak nyomatják a kéréseiket, ahelyett hogy inkább használnák a keresőt...
első vagyok. meg vannak az olyan jellegű kérédsek, hogy: mi a véleményed a .....ról? És a kérdező leírja, hogy neki mi a véleménye, és mindenkit lepontoz és beszól annak,aki mást mer írni mint amit hallani akar. Az ilyentől idegbajt kapok. Az ilyen minek írja ki a kérdést, ha nem is kíváncsi a másik válaszára,hanem csak megerősítést akar?
Meg vannak akik okoskodnak és azzal kezdik a választ hogy ezt így meg úgy kell helyesen írni...Igen, igaza van, helyesen kell írni, de most minek beszólni?!
És hogy a kérdésre is válaszoljak, ezen az oldalon mindenki azt csinál amit akar.
Kedves harmadik:
Az,hogy hova írták a kérdést, már megint egy jó ok a kötekedésre ugye? Mert például nekem nem fáj, hogy melyik kategóriában olvasom.
De te tudod.
"Kedves harmadik:
Az,hogy hova írták a kérdést, már megint egy jó ok a kötekedésre ugye? Mert például nekem nem fáj, hogy melyik kategóriában olvasom.
De te tudod."
Érdekes, én úgy veszem észre a válaszodból, hogy te akarsz kötekedni...
Ez a kérdés nem a megfelelő helyen van, tetszik vagy nem-akkor is megjegyeztem.
1:
te elkezdtél a kérdezővel kötekedni.
2:
én megjegyeztem, hogy már kezdődik a kötekedés.
3:
befejeztem.
Szerinted ebben a mondatban van valamilyen "kötekedő hangnem" ? ---> "Már ne haragudj , de ezt a kérdést miért a számítástechnika részhez írtad? "
Mert ha szerinted van, akkor te hülye vagy. <----Ebbe a mondatba viszont már nyugodtan beleköthetsz. Mert ez viszont az, persze ezt csak azért írtam le hogy lásd a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!