Észrevettétek hogy vannak akik ezen az oldalon a válasz megadása helyett beszólogatni jár ide, és gyakran elkezd durvulni a szócsata? Ilyenkor senki nem csinál semmit?
Türelmesen és figyelmesen végigolvastam az általam igentisztelt válaszolók véleményét.Az enyémből csak egy, de talán kettő kér itt helyet.
1. "...miért itt..."? Mert a kérdező - mint irja, főleg itt jár.Egyébként - szinte bármelyik kategóriában ugyanez a helyzet.Tapasztalatom - úgy általában - nem egy "válaszoló" csak azért lépteti be magát, hogy minden alapot nélkülözően trágárságokat hintsen úgy a kérdezőre, vint a jószándékú válaszolóra.Idézni számtalant tudnék, vagy linkelni is.Nem teszem. Aki belenéz az oldalakba az tapasztalhatja.
2.Engem az bosszant, amikor a válaszolónak szinte halvány f...ja sincs a kérdéshez, de ugy tesz, mintha értene hozzá. " ...hát izé, meg lehet hogy, én ugy gondolom, de azérz nem biztos ..." meg ilyen és ehhez hasonló véleményeket tartalmazó a hozzászólása.Amivel nem egy esetben még félre is vezetik a kezdő kérdezőt.Ez utóbbiakhoz tartozok én is , nos innen a tapasztalat.
Befejeztem: pont hu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!