Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Észrevettétek vagy csak nekem...

Észrevettétek vagy csak nekem tűnik úgy, hogy egyre kevesebb válasz van a kérdésekre? Még a komolyabb, fontosabb kérdésekre se jön nagyon válasz.

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 17:21
 1/8 anonim válasza:
100%

ja igazad van

további szép napot

2009. okt. 7. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem is, kihal a gyakorikerdesek.hu :S
2009. okt. 7. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
igazad van! Nekem is sok megválaszolatlan kérdésem van!
2009. okt. 8. 00:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is alig jön válaszom pár nagyon fontos és nem értelmetlen, nem sokszor feltett kérdésemre :( kezdek csalódni az oldalban..
2009. okt. 8. 06:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Jaj akkor nem vagyok hülye:D azt hittem h csak az én kérdéseimre nem jön válasz. Fejlődnie kéne az oldalnak.
2009. okt. 8. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:

jesszusom, kihalunk!

egyébként az én válaszaimra se jön sok válasz! 1-2.

2009. okt. 10. 10:33
 7/8 anonim válasza:
Igen, mert a"közönség" nagyobb része még nem érett meg a komoly válaszok megirására.
2009. nov. 23. 16:16
 8/8 anonim válasza:

te jo ég ez igaz már 3x irom ki a kérdésem és csak 2 választ kaptam semmi se ez nem jo igy mi lessz velünk nekem fontos kérdésem van most is!!!!! :november 28.-án voltam barátnömmel együtt utoljára!

azután 2 héttel vagyis decemberben megjött neki a menstruácioja ami fura modon nagyon erös volt még görcsoldo tabletát is kellet bevennie és ma már a 36. ciklusnap vagyis 1 hete kásik!!! de miért? tegnap csináltunk tesztet és negativ volt! hétvégén csinálunk mégegyet! de szerintetek mi lehet itt? lehet itt terheség? az már nemvolt tul régen hogy erösen kimutassa a teszt?

2010. jan. 17. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!