Egy éve örökbeadtam a gyermekemet, hol találok olyan blogokat, írásokat, ahol ilyen helyzetben lévő nők írnak/írtak?
Figyelt kérdés
köszönöm2011. aug. 25. 18:35
11/17 anonim válasza:
Beírod,hogy örökbeadó szülő.Elég sok találat van.Indíthatsz te is fóromot a Hoxán,hogy miről szeretnél beszélni,és tuti olyan válaszol aki normális vagy hasonló helyzetben van,volt.
12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket és az utolsó 2 választ.
2011. aug. 25. 19:11
13/17 anonim válasza:
Én érdemi választ nem tudok adni, csak annyit írnék, hogy minden tiszteletem a tiéd.
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt is.
2011. aug. 25. 20:00
16/17 anonim válasza:
Nagyon bátor, erős ember vagy, hogy megtartottad a picit. Remélem, találsz majd olyanokat, akik segíteni tudnak abban, hogy feldolgozd a történteket.
Remélem, egy nap majd találkozol Vele, és biztos vagyok abban, hogy megköszöni majd, amiért engedted, hogy megszülessen. Egyedül vállaltál fel minden nehézséget, a nehezebbik utat választottad, azt az utat, ami csak neked fáj, és mindezt kizárólag az Ő érdekében tetted. Nincs anya, aki ennél többet tehetne a gyermekéért. Ezt sose felejtsd el, mondjon bárki bármit.
17/17 anonim válasza:
Teljesen jogos és érthető, hogy ilyen fórumokat szeretnél felkeresni, és maximális tisztelet, amiért megtartottad a gyereket, és inkább örökbe adtad, minthogy megöld. Szerintem egy ilyen fórum sokat használhat, de emellett azért szakember segítségét is igénybe kellene venned, ez egyáltalán nem szégyen. A troll kommenteket pedig lehet figyelmen kívül hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!