Azok a srácok, férfiak akiknek a párja nem feltűnő szépség, azok tulajdonképpen a vesztesek, ugye?
A szépség nagyon relatív dolog.
Van akinek a pap, és van akinek a papné kellene.
"Nem tud egyenes választ adni, miért választott engem. Leginkább azt mondja, hogy azért mert én nyitott voltam felé. Ennyi. Sok pasi csinálja. Kopogtat egy-két ajtón egyszerre, aztán ha beengedik, bemegy"
Na látod ez azt jelenti, hogy nem te vagy az első számú bomba nő neki, de azért szeret.
neked egy olyan pasi kellene, aki igazából oda van érted. érzem én hogy ez neked fáj, de azt is, hogy neked is van komplexusod a külsőd miatt, a pasidnak meg az anyagiak miatt!
Ha csóró pasi volnék, akkor nem kérdeznék ilyeneket, mert tudnám a választ:) Azért érdekel férfiak véleménye, mert alapból én is női szemmel nézem a dolgokat, de az nem visz közelebb ahhoz, hogy megértsek egy férfit, konkrétan a páromat. Tudni akarom, hogy csak béna az udvarlásban, vagy lejjebb adta velem?!!! Mert ha lejjebb adta, akkor feladom az egészet. De mivel tipikus férfi, akinek semmi érzéke a lelkizéshez, még őt is nekem kell megfejtenem és kibogoznom, nem elég magamat.
Mert ha megkérdezem, ő is olyanokat mond, hogy "egy szép nőből nagyon könnyen ki lehet ám ábrándulni" (= te nem vagy szép). "Nem csak a külső számít" (= ronda vagy)
Nem tudom.(=nem tudja tényleg)
Mit kezdjek egy bombanővel? (=Megcsalna 1 héten belül, ezért inkább olyan rondát választottam aki mellett nyugodtan alhatok:)
Az én kérdéseimre egyetlen jó válasz lenne, de azt nem mondja: Nekem te vagy a legszebb.
Igaz, azt viszont mondta már, hogy tudja hogy szerintem neki nálam jobb kéne, de ő engem szeret és velem akarja leélni az életét.
Csak hát én nem véletlen gondolok ilyeneket. Nem vagyok annyira alulönértékelős paranoiás, hogy magamtól jussanak ilyen gondolatok az eszembe. Ha egy férfi elengedi a kezem mások előtt, ha sose fényképez le, ha nem rak ki rólam egyetlen képet se iwiwre, ha a legnagyobb bók tőle az hogy átlagos vagyok, akkor nem érzem túl jól magam a bőrömben. Én sose hittem volna, hogy egyszer azt fogom megélni, hogy a férfi, aki tepert és küzdött értem, akivel hajnalokba menően beszélgettünk, aki állandóan velem akart lenni, hogy az az ember nem büszke rám. De most már sajnos erre kell gondoljak.
Még az elején egyszer azt mondta, ne értékeljem le magam és őt ne értékeljem fel. De mellette nehéz elhinni, hogy én lehetnék még szép valaki másnak. Ezért nem szakítok. És azért, mert folyamatosan attól félek, félreértem őt. Rendes fiú és nem akarom elveszíteni félreértésből.
Szerintem legalább két tipusú pasi van, és nektek nőknek ezt el kellene tényként fogadnotok, hogy valóban van olyan pasi (pl.én is) akinek a belső értékek jobban dominálnak, mint a külső adottság. Miért olyan nehéz elhinni, hogy "nem savanyú a szőlő"- hanem tényleg így van.
Jó, persze valahogy ki kell néznie,tetszenie kell- de ez az egész tetszés is a kisugárzás inkább, mint a vonások- tehát inkább kedves, aranyos , vidám kisugárzású legyen, mint modell arc-test tele belső ragyákkal. :)
Neharagudj,de végigolvastam minden hozzászólást.
Erre a pasira szépen elpazaroltál már 3,5évet.Én a helyedben rég nem lennék ebben a kapcsolatban.
Amikor együtt vagyunk egy IGAZI kapcsolatban,akkor érezzük csak magunkat igazán nőnek! És szerintem te nem vagy igazi nő ez mellett a pasas mellett. Teljesen mindegy innentől kezdve, hogy milyen teróiáid vannak a párválasztásól és a külsőségekről a belsőségekről, hiszen akinek IGAZI hozzáillő párja van,azt a legszebbnek legszexisebbnek tartja-legyen szó,akár nőről,akár férfiről.
Én is voltam már olyan kapcsolatba,ahol mindig csillivilli voltam, az utcán minden pasi megdudált, beszólt, és a nyálát csorgatta,miközben tudtam,hogy az akkori pasimtól ezt nem kapom meg.Szörnyű volt,szakítottam is vele.(csak tudnám miért volt velem).
Viszont én is átlagos vagyok,van némi túlsúlyom,talán csak a hajam az,amit imádok magamon, mégis tudom, hogy van jó pár férfi,akinek én vagyok a legszebb,vagy én voltam,leszek a legszebb.
Most nem vagyok párkapcsolatba,de eddig 2 kivétellel csak olyan férfiakkal voltam együtt,akik mindig éreztették velem,hogy én egy igazi NŐ vagyok.A legszexibb,a legkívánatosabb,a legszebb.És nem csak az arcom nyakam,hanem mindenem. És igen,ezt centiről centire részletezve is megkaptam,volt hogy minden nap.
(pedig szvsz ronda formájúak a melleim,a fenekem narancsbőrös,a combom is,van pocakom és még sorolhatnám a "hibáimat".-de alapjáraton nőiesnek tartom magam és ez is lényeg,hogy én mit gondolok magamról!Persze tudom, hogy külsőre a másik 3milliárd nőhöz képest valahol középen lehetek:-) ez így van jól)
Szóval kellenek a folyamatos visszajelzések a párjainktól,barátoktól,akár idegenektől is, hogy mi bizony NŐK lehessünk.
Szerintem te is érzed valahol,hogy a jelenlegi párod neked nem a legmegfelelőbb és te sem ő neki.Minek egymás idejét rabolni?
Légy olyannal,akivel tökéletesen meg vagy elégedve,és aki téged is megerősít,abban,hogy te vagy neki a tökéletes,és nemcsak egy átlagos,értelmes nő...
24n
Azért vagy vele mert NEKED ő az ami a volt barátodnak a bomba nő -te tudod mutogatni (lehet nem akarod ,de tudat alatt neked ez az elégtétel ) .Azt hiszem olvastam máshol a hozzászólásod és ott is hasonló volt amiről írtál -és ez már több hónapja volt. Az olyan volt mint egy szépséges esszé -ha azóta sem változott semmi -miért nem változtatsz (?) : egyrészt mert piszok nehéz, másrészt azért mert félsz attól hogy akkor neked tényleg csak átlagos pasid lehetne utána. Te fejtegeted, boncolgatod őt -ezek szerint te teszel bele energiát alapvetően a kapcsolatba ,ahelyett hogy felismernéd hogy egy okos ,értelmes érzéki nő vagy. Ezeket a jelzőket abból az esszé szerű kiírásodból gondolom.
Rém egyszerű a képlet. Az önbizalom hiányotok tart össze benneteket .Te mellette/általa kapsz "szépséget" ,ő pedig melledet kap biztonságot és szellemiséget .
Hidd el úgy írom ezt hogy én is menthetetlenül a "szépségbe" vagyok szerelmes nőként 26 évesen ,komplexusokkal ,adottságokkal, (amiket persze nem tudok kihasználni ,mert mindig arra fogom nem vagyok elég szép ). Érdekes kicsit kívülről látni ezt a dolgot .
Valaki itt írta h ő le@rja mit gondolnak az emberek -lehet ő tényleg ilyen szerenencsés -de a társaddalmi berendezkedésünk nem teszi ezt lehetővé. (fogyasztó társadalom ugyebár)Nem igaz h nem számít mit gondolnak az emberek ,és ez a Te meg az én(és még sokunknak ) legnagyobb problémának .Ez az oldal miért jött létre? mert kíváncsiak vagyunk arctalanul is egymás véleményére . milyen világban élünk ? olyanban ahol MINDIG meg kell felelni valaminek .Nem akarok moralizálni -de azért megértem a kérdező fájdalmát .Hozzáteszem ebben a formában ezen a szinten nem segít senki .Téged érdekelni fog mit gondolnak rólad ,mert alapvetően érzékenyebb a személyiséged erre . Viszont ha még 10 év múlva is ezen a szinten akarod megoldani akkor lehet teljesen magányos leszel .
Azt gondolom valami kell h legyen ajándékul itt az embernek -amiben a kevésbé szép ,vagy önbizalom hiányos emberek is megtalálhatják a hőn áhított SZÉPSÉGET .
Valami ..alkotóenergia ,vagy szeretet energia (innen meg már lehet sorolni a foglalkozásokat hobbikat nonprofit lehetőségeket,akármit . )
Hú kicsit hosszú lett :)
Amúgy van még egy -a szexualitás ,ha élvezed a tested ha meg akarod élni ezt a szépség csodát, akkor a csábításnál nincs izgalmasabb -és ez legalább kéznél van mindig;)
Legjobbakat !!
És ne hagyd elveszni a tehetséged (pl. írás )
Nem! Azért vagyok vele, mert nekem ő A FÉRFI, akkor is ha tudom, hogy vannak helyesebbek. Nem akarom mutogatni, hanem végre mertem olyat választani, akibe szerelmes vagyok ahelyett akit én láttam átlagosnak. Mert az előző párom, aki most bombanővel mászkál, őbelé nem voltam szerelmes soha. Mellette viszont szépnek éreztem magam, mert mindig minden körülmények között büszkén felvállalt. De mit ér, ha ez nem kölcsönös?
Nem gondoltam volna, hogy a mostani párom nem lát engem szépnek. Ha most olvasná, hőbörögne és azt mondaná, miért beszéltek hülyeséget, én se lennék egy bányarémmel együtt!!! De persze a lényegen nem változtat: nem lát különlegesnek.
Hát, köszönöm, nem írok én már csak ide. Nincs időm. Csak munka, tanulás évek óta. Ha van egy kis időm, akkor inkább foglalkozom a kutyusaimmal. Őróluk hogy fogok gondoskodni, ha egyedül maradok? Hogy jutunk el állatorvoshoz az éjszaka közepén, ha baj van? Talán hihetetlen, de leginkább ez tart vissza a szakítástól.
Hát magad is tudod a problémát,és a végtelen sok számú megoldást, te mégis inkább egy helyben fogsz toporogni.
Hiába látod te őt FÉRFINEK,ha ő téged csak átlagosnak tart.És a visszajelzések mindig is hiányozni fognak,ha így akarsz vele együtt maradni, mert a kutyáid nem viszi el kocsival orvoshoz,hát akkor az a te döntésed.
De ezek is csak olyan kamaszos magyarázatok, hogy pont a kutyáiddal hozakodsz elő.
Én meg inkább most egyedül vagyok és mégis kiegyensúlyozott, mert tudom, hogy nem maradtam benne abban a párkapcsolatomban,ahol nem voltam 100%kig boldog!
Legalább tudom, hogy van valahol egy férfi, aki csak rám vár és addig keresem míg meg nem találom!
Ha akarod én csónakázok is veled :) valami rokonléleknek tartalak :D
én sem éreztem magam szépnek abban a kapcsiban amiben voltam és ezért ki is szálltam belőle(most szabad vagyok, élvezem a helyzetet ,flörtölgetek..), a kölcsönös szerelem meg ..sokszor elkerüli az embert. Tényleg nem lehet érzelmekben okosnak lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!