Azok a srácok, férfiak akiknek a párja nem feltűnő szépség, azok tulajdonképpen a vesztesek, ugye?
17:50-es vagyok
Nézd, ha nekem sok pénzem lesz, akkor sem fogok hitelből lakást venni, inkább kiveszek egy albérletet. És akkor mi van?
Ha jól néznék ki, valószínűleg akkor is inkább egy "visszafogottabb" lányt választanék, mert az talán "stabilabb" hosszú távon.
Csak itt az is kérdés, hogy az "átlagos" lány hogy áll a jól kinéző pasihoz, mert ugye hogyha csak "felvág" vele, akkor előbb-utóbb lecsapják a kezéről.
Úgy vettem észre, hogy hiányzik felőle a bizonyítás, hogy téged tényleg jó nőnek tart!!!
Egyszer kérdezz rá, hogy miért választott téged? Így spontán! Ha hebeg-habog, vagy valami hülyeséget mmond, akkor sajnos tényleg nem tudjuk megmondani hogy tényleg te kellesz neki.
Ha azt mondja, mert tetszettél, szép mosoly, kedvesség...stb akkor valószínű, hogy úgy is gondolja.
Vannak olyan pasik, akik nem bókolósak, de az is lehet amit mondtál, hogy szegénység miatt önbizalomhiánya van!
Én is nagyon szegény családból származó lány vagyok,emiatt nem is mertem sosem férfiakkal flörtölni, de emiatt sosem adtam alább és nem is fogom!!! Semmilyen olyan férfival nem kezdek, akit én "alábbvalóbbnak" éreznék magamnál.
lehet hogy a párodnak nincs önbizalma a csóró múlt miatt, de lehetséges, hogy téged szeret és nem tart magánál "kisebbnek". Ezt miből gondolod? Szép nőkről áradozik?
Kérdezd meg légyszi tőle azt is, hogy mit találtál bennem vonzónak, mi fogott meg bennem? Ilyesmit. Ha tud spontán válaszolni akkor az jó jel.
Amúgy mik a megérzéseid? Szerinted lecserélne egy szebb nőre?
17:50, erről beszélek, nem azért választasz visszafogottabbat, mert neked a szürke verebek a legszebbek, hanem mert azt nem csapják le a kezedről.
Aztán majd lesz egy hiányérzeted, mert lejjebb adtad.
A párom is albérletben élt és kisebbségi érzése volt miatta.
A szépség relatív.
Én nem vagyok egy átlag szépség, mert kövér vagyok, tetkó-piercing mániás, de párom meg nyertesnek érzi magát, mert egy ilyen nőre vágyott, mint én.
Szóval nem érzi magát vesztesnek, hogy nem úgy néznek meg, mint egy átlag ízlésű szépségideált, és hogy nem tesz a fél világ ajánlatot nekem, hogy megd*gna.
Nem tud egyenes választ adni, miért választott engem. Leginkább azt mondja, hogy azért mert én nyitott voltam felé. Ennyi. Sok pasi csinálja. Kopogtat egy-két ajtón egyszerre, aztán ha beengedik, bemegy.
Kérdeztem az elején, mi tetszik neki bennem? Azt mondta, most mit részletezzen ezen? Mivel tovább faggattam, azt mondta, a nyakam, a szemem...de nagyon erőltetett volt. 3,5 év után kiderült, hogy még azt se tudja, hogy kék a szemem.
Mindig mellébeszél egyébként. Mikor rákérdeztem azután, hogy átlagosnak mondott, hogy én egyáltalán nem vagyok szépnek mondható?, azt mondta, ne beszéljek hülyeségeket. Értem őt is egyébként, mivel nyaggattam már azzal, miért nem választ magának jó nőt, ezekre reagál így, hogy megnyugtasson, hogy bár nem vagyok szupermodell, ő se az, csak átlagosak vagyunk, nyugodjak meg, összeillünk. Csak ezt ő egy mondattal fejezi ki: átlagos vagy, más férfi is annak lát, én is az vagyok, mi itt a baj? Hiszen összeillünk. ÉS én ettől a falat kaparom. Én szerettem volna neki és csak neki a legszebb lenni.
Amúgy meg állandóan szeretget, mindenben számíthatok rá, nem tart kapcsolatot semmilyen módon más nőkkel. Szokta is mondani, ha nem szeretnélek, gondolod, hogy mindig jönnék haza hozzád munka után azonnal? És ez tényleg fura, mert egy csomó fiatal lánnyal dolgozik együtt, nem létezik hogy ne tudna engem lecserélni egy szebbre. Eddig nem tette meg, ezért vagyok bizonytalan. Azt mondja, mit kezdjen egy bombanővel? De én mást érzek emögött. Önbizalomhiányt és amolyan savanyú a szőlőt.
Egész más az amikor van egy lány, aki nekem a legszebb, még akkor is, ha más szemében nem az. És majd szétvet a büszkeség, hogy ilyen barátnőm van.
Nagyot tévedtem, amikor azt hittem, erre a kérdésre adható őszinte felelet.
A nők nyilván a saját szemszögükből közelítik meg a kérdést, mert egy nőnek valóban csak második a külső.
Egy férfi meg sosem fogja bevallani, hogy ő tulajdonképpen vesztes a nagy kakasviadalban.
Inkább tiltakozik a feltevésem ellen, minthogy belássa, hogy ő csak a maradékból válogathatott. És közben titokban vagy nyíltan más, szuperszexi nőkre csorgatja a nyálát a neten vagy az életben, az elérhetetlenekre, akikre nyilván nem csorgatná így a nyálát, ha nem lenne hiányérzete a szürke kis verebe mellett.
Mivel ez a megérzésed akkor valószínű!
és mit szólsz azokhoz, akik a szép barátnőjüket lecserélik valami ronda bányarémre? Sajnos ilyen is van...
Kezdem azt érzeni, hogy te nem is nő vagy, hanem egy csóró pasi. Nem lehet? Aki nem kap jó csajt?
Amúgy meg a nőknek is fontos a külső! Ezt nem is tudom honnan vetted...magadból indultál ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!