Ő nem akart tőlem semmit, de le akart passzolni a haverjának. Ez milyen már?
Figyelt kérdés
Volt egy srác aki nagyon tetszett. Ismerkedtünk meg ilyesmi, de végül kiderült hogy mégsem akar tőlem semmit. Ezt nem akarta így megmondani, de én rákérdeztem, hogy akkor lehetne-e közöttünk valami. Ekkor mondta meg, hogy nem szeretne velem járni. Aztán hozzátette, hogy aranyos vagyok meg stb. és lenne-e kedvem a barátjával találkozni. Megmondta, hogy keressek rá facebookon, szívesen összehoz vele egy találkát. Milyen dolog már ez?2011. aug. 25. 15:57
11/12 anonim válasza:
szerintem meg kifejezetten kedves tőle, hogy próbál segíteni. nyilván kép alapján tetszel a haverjának, ezért gondolta hogy találkozzatok. mit kell ezen felháborodni.
32/N
12/12 anonim válasza:
bénácska haver nem tud becsajozni, a jó pasi meg nem lát benned fantáziát, gondolta lepasszol az ügyetlenkének, ne rinyáljon már folyton, hogy nincs nője.
ciki, kerüld el mindkét srácot sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!