Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennétek? Pár hét múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek? Pár hét múlva lesz párom kollegájának, haverjának (nem barát) az esküvője.

Figyelt kérdés
Minket is meghívott a ceremóniára és a vacsorára is. Majd pár hét múlva közölte, nincs annyi pénzük, ezért csak a ceremóniára mehetünk. Majd kb. 1 hónap múlva, kaptunk egy újabb meghívót, amin az állt, hogy mindkettőre hivatalosak vagyunk. A srác így akarta megviccelni páromat. Mert ez egy jó poén. Szerintetek?
2009. aug. 25. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban rettenetesen jó humora van a srácnak. Hát én viszont sajnos nem vagyok humoromnál, ezért köszi a meghívást, de nincs pénzem se ruhára se ajándékra. Nyaljon sót.
2009. aug. 25. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez nem vicces. Egyetértek az előzővel.
2009. aug. 25. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám, hogy bocsi, de amikor először meghívtál még volt pénzünk, de miután közölted, hogy nem mehetünk a vacsira, elköltöttük egy wellness hétvégére, tehát most már nincs. Ezért sajnos nem tudunk elmenni!
2009. aug. 25. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

Kollégákat, "csak" haverokat nem szoktak meghívni az esküvői vacsorára. Tudtommal ide a családtagokat, rokonokat és a legeslegjobb barátokat hívják!

Én nem sértődtem volna meg, ha nem hívnak meg, sőt csodálkoznék, ha meghívnának.

2009. aug. 25. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó gondolom, hogy a kérdező megsértődött volna, ha csak a szertartásra hívják, hanem arról, hogy először a vacsira is hívták, aztán meg mégsem. Elég hülye poén szerintem is.
2009. aug. 25. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem lehet, hogy nem poén volt, hanem tényleg szűkítenie kellett a vendéglistát, csak utólag szólt neki valaki, hogy oltári bunkóság valakit meghívni, aztán visszamondani, ezért mégis visszavonta és kínjában viccnek állította be? Lehet, hogy nincs igazam, de nekem egyből ez ugrott be. Mindenképp meglehetősen kellemetlen helyzet.
2009. aug. 25. 11:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem, ezt tényleg viccnek szánta! Ezek után nincs kedvem elmenni, nászajándékot/pénzt adni nekik.
2009. aug. 25. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
95%
Mondjátok azt, hogy sajnos halaszthatatlan dolog jött közbe estére, de a ceremóniára nagyon szívesen elmentek. Oda nem kell pénzt vinni, elég ha visztek egy üveg díszbort (kapni direkt házasságkötésest is, vagy gravíroztattok) ez pár ezer Ft. Így el is mentetek, eleget tetteke a meghívásnak, de még sem kell ott jó pofizni.
2009. aug. 25. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!