Ő nem akart tőlem semmit, de le akart passzolni a haverjának. Ez milyen már?
Figyelt kérdés
Volt egy srác aki nagyon tetszett. Ismerkedtünk meg ilyesmi, de végül kiderült hogy mégsem akar tőlem semmit. Ezt nem akarta így megmondani, de én rákérdeztem, hogy akkor lehetne-e közöttünk valami. Ekkor mondta meg, hogy nem szeretne velem járni. Aztán hozzátette, hogy aranyos vagyok meg stb. és lenne-e kedvem a barátjával találkozni. Megmondta, hogy keressek rá facebookon, szívesen összehoz vele egy találkát. Milyen dolog már ez?2011. aug. 25. 15:57
1/12 anonim válasza:
Visszanyal a fagyi. Milyen dolog? Tipikus női praktika :D , szerintetek nincs benne kivetni való hát akkor tessék :) .
2/12 anonim válasza:
Lovagiasan lapátra tett, hogy magyarul fogalmazzak. Meg is mondta a tutit, hogy nem lesz kapcsolat köztetek, de hogy meg ne "szakadjon" a szíved, rögtön ajánlott egy alternatívát. Férfilogika.....
3/12 anonim válasza:
Gondolom, bejössz a havernak, és nem akarja feláldozni a haverságot.
4/12 anonim válasza:
A barátjának lenne oka megsértődni, nem neked.
5/12 A kérdező kommentje:
De nem is ismerem a haverját, soha sem találkoztunk...Elég érdekes ez az ötlet. Csak pislogtam, hogy azért ilyet kitalálni. Mintha attól félne tényleg, hogy megszakad a szívem miatta, gondolom nem akart megbántani annyira...Nevetséges.
2011. aug. 25. 16:03
6/12 anonim válasza:
Csúnya dolog volt tőle!Jobb is,hogy egy ilyen palival nem jöttél össze.
7/12 anonim válasza:
Mi van, azt hittétek, hogy csak ti nők kosarazhattok ki bárkit is? Ahogy már mondták korábban, visszanyalt a fagyi, hehe! :P
8/12 anonim válasza:
Van egy barátja, akinek szerinte tetszenél. Ezt felesleges lenne tovább gondolni. Ha megsértődtél, akkor ennyi, ha nem, akkor nézd meg a palit. Viszont sok nő tényleg azt hiszi, hogy férfi nem utasíthat vissza nőt.. ;)
9/12 anonim válasza:
Ő ismer mindkettötöket,ezért nyugodtan ismerkedhetsz a másik fiuval.Lehet,még örülni is fogsz..:)
10/12 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!