Mit szólnál ha a párod egy fontos esküvőre nem lenne hajlandó szépen felöltözni?
A legkedvesebb unokanővérem, és egy egyben barátnőm esküvője lesz, a párja szinte a legjobb barátom. Az egész család várja az esküvőt. Párom azt mondta nem érti minek kiöltözni, mindenki biztos azért teszi, mert birkák, ez a szokás, és szerinte mindenki csak feszeng. Szerintem, meg igenis illendő szépen kiöltözni, ez az ő tiszteletükre a minimum. Legszívesebben egy farmerban meg egy pólóban jönne, de én nem nem engedem, akkor már inkább kimentem, hogy beteg lett. Amúgy az is zavar, hogy nem szereti a családomat, amúgy semmi családi dolgot nem bír, náluk sose volt összetartó család, de nálunk ezt megélhetné. Néztem neki szép öltönyt olcsón, meg inget, összesen 20 ból kijönne a mr sale-nél, megvenném neki, de csak azt mondja, hogy zakót ő sose viselne, meg ezután ugyse venné fel, max egy nadrág+ing, de nyakkendő biztos nem. (nem élünk most túl jól, de anyukám is megvenné neki szívesen) Ja és ő nem néz utána, ha azt akarom csinos legyen, hozzak neki dolgokat, de ő nem megy el érte (persze így nem tudnék venni próbálás nélkül). Cipőt már kértem kölcsön. Erre előhúzott a padlásról egy nadrágot meg inget, hogy ez volt rajta 18 évesen az esküvőjén, bár még most is 2 számmal nagyobb, mint ő. Most mit gondoljak?
Eleve mire vall, hogy ő neki nem kell sehova kiöltöznie, mi lesz ha jön a diplomaosztómra, vagy egy temetésre?
Megmondanám neki,hogy akkor ne jöjjön az esküvőre,találok olyan "birkát"helyette,aki felfogja,hogy az elegáns öltözékünkkel az ifjú pár iránti tiszteletünket is kifejezzük,és nem csak azért öltözünk,ki,hogy "feszengjünk". Egy esküvőre igenis illik szépen kiöltözni,mégse egy hétköznapi eseményről van szó,és ha ő farmerban és kinyúlt pólóban akar megjelenni a legjobb barátnőd életének legfontosabb napján,a te kísérődként,akkor azzal téged is leminősít.
Gratulálok a barátodnak!Igénytelenségből jeles!-.-'
És tényleg milyen már az,h neki sehova se kell kiöltöznie?Mi ő?barlanglakó?
Kérdező,remélem nem haragszol meg,a fent írtakért,de ha a szép szóból nem ért a párod,talán a nyers modor majd felnyitja a szemét.Ha mégse,akkor nem az a kérdés,mit tennék,ha nem lenne képes kiöltözni...
Szerintem túlkombinálod ezt a kérdést. Az ing+nadrág ugyan miért nem jó?És már megbocsáss, de ez egy kompromisszum MINDKETTŐTÖKNEK. Ne erőltesd rá az akaratod. A változások soha nem mennek se könnyen, se gyorsan.
Én most voltam szombaton esküvőn, a barátom nem volt túl kiöltözve, én kicsit meg is ütköztem, de annyira nem volt durva, hogy ne tudtam volna felvállalni. Egy barna, nem túl elegáns szövetnadrág és kockás ing volt rajta. Annyit azért elértem, hogy betűrje az inget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!