Nagyszüleim nem értik, miért nem tudom magam eltartani egyetemi diplomával. Mit mondjak nekik?
Bármiféle sztereotípia, lenézés nélkül mondom – idős embernek a világra való rálátását, a tudását, a látókörének a spektrumát már nem lehet tágítani. Ez a korral jár. Én nagymamám sem hiszi el, hogy anyu azért nem ér rá vele foglalkozni, mert otthon is dolgoznia kell. (Hiszen van állása..) Sőt, apu se fogja már megszeretni a spenótot, főzhetek belőle akármilyen finomat.
Szóval szerintem ne okozz magadnak plusz terhet – add fel. A szocializmusban nőttek fel, rég túl vannak már legalább a 70-en (gondolom), csinálhatsz bármit, ez már így marad.
Gondolom, hogy fontos neked, hisz feltetted a kérdést, de sajnos ez a tapasztalatom, remélem nem laksz velük (szóval nem kell nap mint nap szembesülnöd a kérdéssel).
Ha megkérdezik, mondd az igazat.
Egy hét múlva úgyis megkérdezik majd újra.
Remélem nem érted félre – én nem osztom a "minden nyugger hülye" nézetet, hanem egyszerűen így működik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!