Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyszüleim nem értik, miért...

Nagyszüleim nem értik, miért nem tudom magam eltartani egyetemi diplomával. Mit mondjak nekik?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 10:36
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Az ezekben a keresőkben feltüntetett álláshirdetések nem a valódi keresletet tükrözik, ami a tanulni vágyók részéről jelentkezne, hanem az iskola-igazgatók teszik őket közzé, akik tulajdonképpen egy közvetítő szerepet töltenek be a tanulni vágyók és a tanítani akarók között. Én már próbáltam iskolában tanítani, és higgyétek el, egyáltalán nem volt rá igény.

2011. szept. 6. 22:38
 22/38 ava87 ***** válasza:
100%
Milyen szakos vagy?
2011. szept. 6. 22:42
 23/38 A kérdező kommentje:
kémia szakos vagyok, de lényegtelen, mert az iskolában egyáltalán nem tanítanom kellett, hanem különféle rendészeti tevékenységeket kellett ellátnom.
2011. szept. 7. 01:13
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Az ország melyik részén élsz?

Szerintem humán szakos tanárokból Dunát lehet rekeszteni, na de kémia?Sehol nem kell kémia szakos tanár? Ez olyan hihetetlen.....

És mi az, h rendészeti feladatokat kell ellátni?Én ezt nem értem.

2011. szept. 7. 08:35
 25/38 anonim ***** válasza:

ált-s és középiskola kötelező mindenkinek (10év)

nem értem miért függ bármi attól, hogy ki akar tanulni, ki nem...

2011. szept. 7. 15:42
 26/38 A kérdező kommentje:
Mert demokratikus jogállamban élünk, és névlegesen sok minden közelező ugyan, de valójában senkit nem lehet kötelezni semmire, illetve nem lehet a kötelezettségnek érvényt szerezni.
2011. szept. 8. 08:18
 27/38 anonim ***** válasza:

szóval van olyan 6 éves, aki nem tanul meg írni olvasni?

ki hitte volna...

2011. szept. 8. 17:13
 28/38 anonim ***** válasza:
Ez a nem akarunk tanulni-játék az egyetemekre is begyűrűzött. Amúgy ma az egyetemi diploma annyit ér, mint a kommunista nagyszülők gyermekkorában az érettségi vizsga. Úgy tudtam, kémia szakosokból hiány van. [link]
2011. nov. 10. 14:22
 29/38 anonim ***** válasza:

*tanár diplomám van de nincs rá igény mert senki sem szeret tanulni (18 év alatt)

Már megbocsáss, de ez pillanatnyilag nem teljesen akarat kérdése. Javíts ki, ha tévedek, a tankötelezettség 18 év (most változtatják 16-ra).

Miért mentél tanárnak, pontosan tudtad, hogy nem rózsás a helyzetük.

Ha tanárként nem boldogulsz, miért nem keresel más munkát? Nekem ne mondd, hogy nincs lehetőség, mert van, én egy is tanárokkal dolgozom együtt, és megsúgom, hogy nem iskolában.

2011. nov. 10. 22:36
 30/38 A kérdező kommentje:
Akkor hol? Kuplerájban?
2011. nov. 12. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!